«Τόσο ο Ωνάσης όσο και ο Νιάρχος ήταν βίαιοι εραστές» και άλλες άβολες αλήθειες του βιβλίου της Stephanie Des Hortes

«Τόσο ο Ωνάσης όσο και ο Νιάρχος ήταν βίαιοι εραστές» και άλλες άβολες αλήθειες του βιβλίου της Stephanie Des Hortes

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πιο συγκλονιστικές ιστορίες από όλες, είναι οι αληθινές και στο βιβλίο της Stephanie Des Hortes «Aδελφές Λιβανού» θα διαβάσετε τις συναρπαστικές ζωές της Ευγενίας και της Τίνας Λιβανού, των δυο γυναικών που παντρεύτηκαν τους ισχυρότερους άνδρες της εποχής τους και πέθαναν σιγά σιγά εξ αιτίας τους.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα και είναι γραμμένο με αφοπλιστική δύναμη.

«Τόσο ο Ωνάσης όσο και ο Νιάρχος ήταν βίαιοι εραστές» και άλλες άβολες αλήθειες του βιβλίου της  Stephanie Des Hortes

Η Τίνα Λιβανού παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση σε ηλικία 16 ετών και του χάρισε δυο παιδιά: Toν Aλέξανδρο και την Χριστίνα. Ήταν περήφανη για τον γιο της και ντρεπόταν για την κόρη της. Δεν μεγάλωσε κανένα από τα δυο, αντιθέτως τα άφησε στα χέρια των νταντάδων. Η Ευγενία παντρεύτηκε τον Σταύρο Νιάρχο και του χάρισε τέσσερα παιδιά, τα οποία μεγάλωσε με πολύ αγάπη, στοργή και συνέπεια. Σε αντίθεση με την αδερφή της ήταν και wife και mother material. Και οι δυο αδερφες Λιβανού ενεπλάκησαν στον ατελείωτο πόλεμο των δυο Ελλήνων μεγιστάνων για το ποιος θα επικρατήσει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Οι δυο τους παραβγαίνανε στα πάντα σαν δυο ανταγωνιστικούς έφηβους που προσπαθούσαν σε όλη τους την ζωή να ξεπεράσει ο ένας τον άλλον: ποιος θα έχει τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους, ποιος θα αποκτήσει την πολυτελέστερη θαλαμηγό, ποιος θα αγοράσει το ωραιότερο νησί.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X