Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπρόζοβιτς η Νιουκάστλ

Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπρόζοβιτς η Νιουκάστλ
Photo Credits: INTIME

Για την απόκτηση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς από την Ίντερ ενδιαφέρεται η Νιουκάστλ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κροατία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η σεζόν να μην έχει τελειώσει ακόμη, ωστόσο στη Νιουκάστλ σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Μέσα από την Κροατία, οι Άγγλοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς από την Ίντερ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει πάντα το ίδιο ρεπορτάζ, ο Κροάτης βλέπει και αυτός με καλό μάτι μία ενδεχόμενη μεταγραφή στο Νησί, ειδικά στην περίπτωση που η Νιουκάστλ τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League και αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο Champions League.

Επιπλέον, θετική σε ένα τέτοιοι ενδεχόμενο εμφανίζεται να είναι και η Ίντερ, καθώς γνωρίζουν πως οι Σαουδάραβες της αγγλικής ομάδας μπορούν να δαπανήσουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, με τους «νερατζούρι» να υπολογίζουν πως μπορούν να πουλήσουν τον 30χρονο Κροάτη αμυντικό μέσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2026 με την ιταλική ομάδα, με πάνω από 30 εκατ. ευρώ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X