Οι παίκτες της Τότεναμ αποζημιώνουν τους οπαδούς για το ματς με την Νιουκάστλ

Οι παίκτες της Τότεναμ αποζημιώνουν τους οπαδούς για το ματς με την Νιουκάστλ
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες της Τότεναμ, θέλοντας να απολογηθούν μετά τη βαριά ήττα από τη Νιούκαστλ, αποφάσισαν να επιστρέψουν στους οπαδούς τους τα χρήματα των εισιτηρίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια βαριά ήττα δέχθηκε η Τότεναμ τη περασμένη αγωνιστική με 6-1 από τη Νιούκαστλ.

Οι παίκτες των spurs θέλουν να απολογηθούν για αυτό και έτσι αποφάσισαν να επιστρέψουν στους φιλάθλους τους τα χρήματα που χάλασαν για τα εισιτήρια.

«Ως ομάδα καταλαβαίνουμε την οργή και τον θυμό σας. Δεν ήταν αρκετά καλό. Ξέρουμε ότι οι λέξεις δεν είναι αρκετές σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά πιστέψτε μας, μια ήττα σαν αυτή πονάει. Εκτιμάμε την στήριξή σας, είτε στα εκτός είτε στα εντός έδρας παιχνίδια και με αυτό το σκεπτικό θέλουμε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους δίνοντάς τους πίσω το κόστος από τα εισιτήρια.

Ξέρουμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει ό, τι έγινε την Κυριακή και θα κάνουμε τα πάντα για να βάλουμε ξανά τα πράγματα στη θέση τους στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη, τότε που η στήριξή σας θα σημαίνει τα πάντα για εμάς. Μαζί και μόνο μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X