Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τσέκαρε την εφαρμογή του floating και στο ποδόσφαιρο περνώντας το στην επόμενη φάση

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τσέκαρε την εφαρμογή του floating και στο ποδόσφαιρο περνώντας το στην επόμενη φάση
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ Β δοκίμασε την μέθοδο αποθεραπείας του ΝΒΑ και αποφάνθηκε στο αν θα μπορούσε να λειτουργήσει και στο ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To floating είναι η απόλυτη μορφή χαλάρωσης για την ψυχή και το σώμα.

Ένας τρόπος να αποβάλλουμε το stress, να ηρεμήσουμε το μυαλό μας και να φροντίσουμε τον εαυτό μας συνολικά. Από την πρώτη δεξαμενή επίπλευσης (κάψουλα ή pod) που δημιουργήθηκε από τον Dr John Lilly το 1954 μέχρι τα τελευταίας τεχνολογίας float pods που κυκλοφορούν σήμερα, το floating είναι μία πρακτική που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας.

Στην Αμερική, χρησιμοποιείται ευρέως και στις θεραπείες αποκατάστασης των αθλητών του ΝΒΑ, ενώ κερδίζει συνεχώς έδαφος με πολλούς επαγγελματίες αθλητές ατομικών και ομαδικών σπορ να το προτιμούν για τα πολλαπλά οφέλη του. Ταυτόχρονα, ψυχολόγοι, φυσικοθεραπευτές και ειδικοί αποκατάστασης το προτείνουν όλο και περισσότερο με την αιώρηση μέσα στο νερό να κερδίζει συνεχώς έδαφος ανάμεσα στις υπόλοιπες θεραπείες wellness.

O κόουτς της ΑΕΚ B Σωκράτης Οφρυδόπουλος αποδέχθηκε την πρόκληση-πρόσκληση του ιδιοκτήτη του κέντρου Etherfloat, έκανε μια συνεδρία floating και μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του:

Διαβάστε όσα είπε

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X