Ιταλία: Η Αταλάντα «καθάρισε» τη Ρόμα κι έβαλε «φωτιά» στη μάχη για το Champions League

Ιταλία: Η Αταλάντα «καθάρισε» τη Ρόμα κι έβαλε «φωτιά» στη μάχη για το Champions League
Photo Credits: INTIME

Η Αταλάντα «καθάρισε» τη Ρόμα κι έβαλε «φωτιά» στη μάχη για το Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η φετινή Αταλάντα να μην διακρίνεται για τη σταθερότητά της, ακόμη κι έτσι όμως, σε μία μέτρια χρονιά καταφέρνει επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A να παραμένει σε… τροχιά Champions League.

Η Αταλάντα με την αποψινή της νίκη με 3-1 επί της κουρασμένης από την 120λεπτη μάχη με την Φέγενορντ στο Europa League, Ρόμα, έβαλε «φωτιά» στη μάχη για τα τρία «εισιτήρια» που απομένουν για τους ομίλους της κορυφαία διοργάνωσης του κόσμου σε επίπεδο συλλόγων, με 6 ομάδες να τα διεκδικούν!

Μετά από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα η Ρόμα βρήκε «τοίχο» στο Μπέργκαμο, όπου η ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι με τα γκολ των Πάσαλιτς, Τόλοϊ και Κουπμαϊνερς πήρε μία «καθαρή» νίκη, ανέβηκε στους 52 βαθμούς (7η), τέσσερις λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο που βρίσκεται στην 4η θέση, ισόβαθμη με την Μίλαν και δύο από την 6η Ίντερ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X