Τότεναμ: Ο Γιορίς ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς μετά την «ντροπιαστική» ήττα από τη Νιούκαστλ

Τότεναμ: Ο Γιορίς ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς μετά την «ντροπιαστική» ήττα από τη Νιούκαστλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιορίς ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Τότεναμ μετά την ήττα με 6-1 από την Νιουκάστλ την Κυριακή (23/04). Οι Σπερς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 5-0 μετά από μόλις 21 λεπτά, σε ένα «τρελό» ξεκίνημα του αγώνα στο «St James’ Park». Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου βρίσκεται πλέον έξι βαθμούς πίσω από την τρίτη Νιούκαστλ στην κούρσα για τα εισιτήρια του Champions League, με χειρότερη διαφορά τερμάτων και έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ο κίπερ της Τότεναμ που δέχθηκε αυτά τα πέντε γκολ από μόλις έξι σουτ στον στόχο και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω μυϊκού τραυματισμού, ανέφερε για την εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του. «Είναι πολύ ντροπιαστικό. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς.

Δεν δείξαμε καλό πρόσωπο και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην απόδοση των παικτών της Νιούκαστλ. Αργήσαμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και χάσαμε εντελώς το πρώτο μέρος του αγώνα. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να αξιολογήσουμε την απόδοση, αλλά υπήρχε έλλειψη μαχητικότητας.. Μπορεί να σε χτυπήσουν μία ή δύο φορές, αλλά ήταν σαν να μην μπορούσαμε καν να αντιδράσουμε ή να ανακάμψουμε. Η Νιούκαστλ αξίζει πολλά εύσημα. Ήξεραν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν. Είναι πραγματικά οδυνηρό. Δεν έχει να κάνει καν με την τακτική, απλά δεν μπορούσαμε να παλέψουμε».

Η απόφαση του Κριστιάν Στελίνι να εγκαταλείψει τη συνηθισμένη πεντάδα της Τότεναμ και να ξεκινήσει με τετράδα γύρισε μπούμερανγκ. Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας δήλωσε ότι εξακολουθεί να θέλει να παραμείνει προσωρινά υπεύθυνος για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά χαρακτήρισε τα πρώτα 25 λεπτά «τα χειρότερα που έχω δει ποτέ μου».

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω μια τέτοια εμφάνιση», είπε. «Ήλπιζα ότι το σύστημα που αλλάξαμε [θα] έδινε ενέργεια και διάθεση. [Αν] ήταν λάθος απόφαση … είναι δική μου ευθύνη», τόνισε.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X