Premier League: Η Νιουκάστλ διέλυσε την Τότεναμ με 6-1!

Premier League: Η Νιουκάστλ διέλυσε την Τότεναμ με 6-1!
Photo Credits: INTIME

Τρομερή Νιουκάστλ διέλυσε με σκορ 6-1 την Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε τρομερό απόγευμα βρέθηκε η Νιουκάστλ, με τις «καρακάξες» να διαλύουν εντός έδρας την Τότεναμ με σκορ 6-1, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο 2’ ο Ζοέλινγκτον συνέκλινε από αριστερά και σούταρε, ο Γιορίς απέκρουσε και ο Μέρφι σε κενό τέρμα έκανε το 1-0 και στο 6’ το Saint James’ Park πήρε «φωτιά». Η βαθιά μπαλιά του Σαρ πέρασε από Ρομέρο και Πέδρο Πόρο και ο Ζοέλινγκτον αφού κατέβασε εκπληκτικά,  πέρασε τον Γιορίς και σε κενό τέρμα έγραψε το 2-0. Οι οπαδοί της Νιούκαστλ δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν τι θα ακολουθήσει.

Βασικά, και αυτοί της Τότεναμ. Στο 9’ ο Μέρφι με εκπληκτικό μακρινό σουτ άφησε «άγαλμα» τον Γιορίς για το 3-0 και στο 19’ ο Γουίλοκ πέρασε αδιανόητη μακρινή μπαλιά με το εξωτερικό σε στιλ… Μόντριτς στον Ισακ και αυτό προσέθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ. Στο 21’ ο Σουηδός επιθετικός πέτυχε και αυτός το δεύτερο τέρμα του ύστερα από ασίστ του Λόνγκσταφ, με το 5-0 – ευτυχώς για τους Spurs – να μένει για το πρώτο μέρος.

Νωρίς στην επανάληψη, στο 49’ ο Χόιμπιεργκ έβγαλε τον Κέιν μέσα στην περιοχή και εκείνος με αριστερό πλασέ πέτυχε το γκολ της τιμής (5-1), όχι όμως και το τελευταίο στο ματς. Αυτό έμελλε να έρθει στο 67’ όταν ο Κάλουμ Γουίλσον πήρε την ασίστ από τον Αλμιρό και από κοντά διαμόρφωσε το εκκωφαντικό 6-1 υπέρ των Magpies.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X