Συνεχίζεται τελικά το Αϊντχόφεν-Άγιαξ, μετά την διακοπή λόγω… ρίψης μπύρας!

Συνεχίζεται τελικά το Αϊντχόφεν-Άγιαξ, μετά την διακοπή λόγω… ρίψης μπύρας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από έναν ανεγκέφαλο ο οποίος αποφάσισε να πετάξει ένα χάρτινο ποτήρι μπύρας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, με στόχο τον Στοβ Μπερχούις, στιγματίστηκε το μεγάλο ντέρμπι της Αϊντχόφεν με τον Άγιαξ, στο «Φίλιπς Στάντιον».

Με τους γηπεδούχους να προηγούνται ήδη με 2-0, στο 61ο λεπτό ο «φίλος» της PSV επέλεξε να κάνει τον μάγκα, με τον διαιτητή Γκεζουμπουγιούκ να διατάσσει την διακοπή του παιχνιδιού, κατευθύνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια!

Είναι χαρακτηριστικό πως, οι ποδοσφαιριστές της Αϊντχόφεν απευθύνθηκαν στο κοινό με χαρακτηριστικές κινήσεις, ζητώντας του εξηγήσεις, ενώ ακόμα και το «πέταλο» των οργανωμένων στην ανατολική πλευρά φώναζε «ντροπή σου», απευθυνόμενο προς τον δράστη προφανώς…

Όπως έγινε γνωστό στις δύο ομάδες αλλά και στους παράγοντες, σε περίπτωση που ξαναπέσει το οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο, το ντέρμπι θα διακοπεί οριστικά και αμετάκλητα, αυτή την φορά!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X