Βασιλιάς Κάρολος: Θα αποκαλύψει τη σκηνή της Eurovision – Πότε θα πάει στο Λίβερπουλ με την Καμίλα

Βασιλιάς Κάρολος: Θα αποκαλύψει τη σκηνή της Eurovision – Πότε θα πάει στο Λίβερπουλ με την Καμίλα

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα δουν από κοντά τη φετινή σκηνή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την επίσημη τελετή της στέψης του Καρόλου να λαμβάνει χώρα στις 6 Μαΐου 2023, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, όλα ήδη στην Γηραιά Aλβιώνα στρέφονται γύρω από αυτά τα δύο μεγάλα γεγονότα για τη χώρα που θα λάβουν χώρα μέσα σε ένα διάστημα μίας εβδομάδας.

Πριν από την επίσημη τελετή όμως, ο βασιλιάς και η βασιλική σύζυγος θα επισκεφτούν την φετινή πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, το Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, θα επισκεφθούν την M&S Bank Arena ενόψει του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023 τον Μάιο. Σηματοδοτώντας τον πρώτο διαγωνισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, θα βρεθούν στο Λίβερπουλ στις 26 Απριλίου για να δουν από κοντά την πόλη φιλοξενίας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Κάρολος και η Καμίλα θα αποκαλύψουν για πρώτη φορά τη σκηνή της Eurovision 2023. Εκεί θα συναντη΄σουν τον Γενικό Διευθυντή του BBC, Tim Davie, τη Διευθύντρια Περιεχομένου του BBC Charlotte Moore και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της βασικής ομάδας που έχει αναλάβει τον Διαγωνισμό, του BBC Eurovision 2023, Martin Green.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X