«Επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καμπάτσο»

«Επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καμπάτσο»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Φακούντο Καμπάτσο μοιάζει κοντά στο να επιστρέψει στην Ισπανία για να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στο να επιστρέψει στην Ισπανία για να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάζεται ο Φακούντο Καμπάτσο σε με δημοσίευμα της «relovo», που μάλιστα μιλά για… τελειωμένο deal ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Ο Αργεντίνος φέρεται να συναντήθηκε με τους ανθρώπους της «βασίλισσας» κατά την παρουσία του στη Βαρκελώνη, για το ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Μπάρτσα, μίλησε μαζί τους και τελικά πέτυχαν συμφωνία για τη νέα σεζόν!

Αυτό σημαίνει ότι μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του Βελιγραδίου, θα τον δούμε ξανά στην Ιβηρική Χερσόνησο. Μάλιστα, στις 17 Μαρτίου που έγινε η συνάντηση, φαίνεται να λύθηκε και ένα οικονομικό θέμα που είχε προκύψει από την αποχώρηση του Καμπάτσο για το NBA.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X