ΠΑΟΚ: Με Μουργκ η αποστολή του ματς με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Με Μουργκ η αποστολή του ματς με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμας Μουργκ ενεργοποιείται στον ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Νάρεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Μουργκ ενεργοποιείται μετά τον τραυματισμό του Νάρεϊ. Εκτός όπως αναμενόταν έμεινε ο Σάστρε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (23/04, 20:00, NOVA Sports Prime) στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με προπόνηση που έγινε με δυνατή βροχή στην Τούμπα την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (23/04, 20:00, NOVA Sports Prime).

Ο Ζόαν Σάστρε έμεινε όπως αναμενόταν εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μαζί με τους Νάρεϊ, Ρικάρντο και Κούρτιτς. Σε αυτήν συμμετέχει ο Τόμας Μουργκ που φέτος είναι σχεδόν μόνιμα ανενεργός, προφανώς εξαιτίας του τραυματισμού του Κάλεντ Νάρεϊ.

Διαθέσιμοι για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κάργας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X