Σιούτης για Περιστέρι: «Πάμε για την πρώτη μας νίκη στη σειρά»

Σιούτης για Περιστέρι: «Πάμε για την πρώτη μας νίκη στη σειρά»
Photo Credits: INTIME

Για την πρώτη αναμέτρηση των play offs της Basket League κόντρα στο Περιστέρι μίλησε το μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ, Γιάννης Σιούτης

Για την αυριανή (23/04) εκτός έδρας αναμέτρηση των Play-Offs της Basket League, με αντίπαλο το Περιστέρι, στο πρώτο ματς της σειράς μίλησε το μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ, Γιάννης Σιούτης.

«Φτάσαμε στην εκκίνηση των play-offs. Προφανώς όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν για την ΑΕΚ αυτοί οι αγώνες», είπε αρχικά ο συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη στον πάγκο της ΑΕΚ, Γιάννης Σιούτης.

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι το Περιστέρι. Προερχόμαστε από ένα όμορφο «ταξίδι» στην Ευρώπη, παρότι το κλείσιμο δεν ήταν ικανοποιητικό, αλλά αυτό δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθειά μας και τα όσα πετύχαμε ως ομάδα. Τώρα το μυαλό μας είναι στο Πρωτάθλημα», συμπλήρωσε.

«Θεωρώ πως θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σ’ αυτόν μας το στόχο. Η διάκριση και στη Basket League υπήρξε και παραμένει κάτι αυτονόητο ως προτεραιότητα. Είμαστε μία ομάδα, που θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Πάμε λοιπόν για την πρώτη μας νίκη στη σειρά. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Ξέρουμε και τις δυνατότητες του αντιπάλου μας. Ξέρουμε όμως και πού πρέπει να στοχεύσουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ», κατέληξε ο Σιούτης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X