Πειρατικές Αιχμές

Πειρατικές Αιχμές
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι Πειρατές ονείρου επέστρεψαν με νέες Πειρατικές Αιχμές
✓ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ !!! Οι λιμανίσιοι δεν μετράνε μία μπροστά στην αγωνιστική υπεροχή της ΑΕΚΑΡΑΣ!  Ρε ποιο Καραϊ-σκάκι και ποιο Καραϊ-τάβλι!!! Μπείτε μέσα στο λυόμενο με τσαμπουκά, πάθος και ψυχή και ρίξτε τους δυο γκολ στο ημίχρονο. Είσαστε οι καλύτεροι, είσαστε μακράν ανώτεροι! Τις προάλλες τους αποκλείσατε από το Κύπελλο, τώρα τελειώστε τους και από το Πρωτάθλημα. Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια…!!!
✓ Η ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ 11άδα: 1) Ψυχή  2) Τσαμπουκάς 3) Δύναμη 4) Πάθος 5) Ατσάλινη Πυγμή 6) Αποφασιστικότητα 7) Πειθαρχία 8) Καθαρό μυαλό 9) Σεβασμός στη Φανέλα 10) Πίστη στην Α.Ε.Κ 11) Κιτρινόμαυρη μαγκιά!
✓ “ΕΠΙΣΗΜΗ Α.Ε.Κ”…έχε το νου σου! Ο οργανισμός Α.Ε.Κ οφείλει να έχει όχι δύο αλλά…. δεκατέσσερα μάτια ανοιχτά! Επαγρύπνηση, εγρήγορση! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια επί του συγκεκριμένου θέματος. Όλοι κατανοούμε την αναγκαιότητα: Περιφρούρηση του κόπου και του ιδρώτα της Ομάδας από τα αρπακτικά!
✓ ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!! Θέλουμε τον Κορυφαίο Τίτλο όπερ σημαίνει το Πρωτάθλημα Ελλάδας, βαμμένο στα Κιτρινόμαυρα Χρώματα! Θέλουμε την Κούπα στην ένδοξη προθήκη στο Ναό της Προσφυγιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια! Είμαστε Α.Ε.Κ και διεκδικούμε το top!!!
 ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ!!! Και μαζί με το Πρωτάθλημα επιζητούμε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας! Κόντρα στο επίδοξο χαλιφάτο του βορρά, η ΑΕΚΑΡΑ να στεφθεί ΚΑΙ κυπελλούχος. Φέρτε μας το ΝΤΑΜΠΛ! Είμαστε Α.Ε.Κ και δεν κάνουμε… εκπτώσεις στα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας!
 
✓ ΟΙ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΕΣ ! Πολωνοί κόρακες, σύμφωνα με… ανεπιβεβαίωτες και αδιασταύρωτες πληροφορίες, εθεάθησαν να σουλατσάρουν στα σοκάκια της Πλάκας και να μπαινοβγαίνουν από καπηλειό σε καπηλειό. “Σφουγγάρια” έγιναν από τη σούρα, ενώ απόξω από το τελευταίο ταβερνείο ήτανε στημένη μια λατέρνα και έριξαν και μια στροφή από… “τα παιδιά του Πειραιά”. Μια φήμη οτι τους περίμενε ένας τίγρης με πένσα δεν επιβεβαιώθηκε από τους ρεπόρτερς των μεγασκάι και σία.
✓ ΤΟ ΑΞΙΖΕ!!! Χαρήκαμε ιδιαίτερα με την ανανέωση του συμβολαίου του Νταμιάν Σιμάνσκι. Σταθερή αξία στο νευραλγικό χώρο του κέντρου με πολύ καλή απόδοση στο ρόλο του, με ψυχή και φιλότιμο. Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία και να προσφέρει στην Α.Ε.Κ για πολλά χρόνια ακόμη. Και να θυμάται και ο ίδιος και όλοι πως μόνο μέσα από το συλλογικό καλό προωθείται και η ατομική καταξίωση.
✓ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ Βαριά και άδικη η ποινή για την Ομάδα Μπάσκετ της Α.Ε.Κ. Η καμπάνα του ενός έτους δεν συνιστά τιμωρία αλλά εξόντωση! Εξάντλησαν όλο το μένος τους κατά της Α.Ε.Κ οι κσρεκλοκένταυροι ιθύνοντες της φίμπα μετατρέποντας σε θύμα την Ομάδα της Προσφυγιάς για να ικανοποιήσουν την πάμπλουτη Χάποελ. Η ευρείας έκτασης ήττα στο Ισραήλ ήταν αποτέλεσμα όλου αυτού του πρωτοφανούς κλίματος τρομοκρατίας που δημιουργήθηκε εναντίον της Α Ε Κ. Πρέπει πλέον να ανασυνταχθούμε και να δούμε πως θα αντιστρέψουμε την όλη κατάσταση αρχής γενομένης με το ματς της Κυριακής. Για το ζήτημα όμως της Μπασκετικής Α.Ε.Κ και όσα συνέβησαν θα τοποθετηθούμε αναλυτικότερα στο εγγύς μέλλον.
 
✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!
✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός!
✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!
Πειρατικές Αιχμές
* ΔΕΝ έλειψαν οι “Πειρατικές Αιχμές. Ούτε γιορτές ούτε αργίες μας πτοούν τελικά…
* Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο Σ. Αραούχο. Mε το καλό Σέρχιο και όσο το δυνατόν συντομότερα και πάλι στην Ομάδα.
* Η Ιδέα υπερβαίνει τα πρόσωπα. Όχι άλλα λάθη όχι άλλες ειδωλοποιήσεις. Τα παθήματα – μαθήματα.
* Ωραίο νούμερο το 21. Αξιαγάπητο! Αλλά όταν αναφέρεται σε συγκεκριμένο μήνα (π.χ. Απρίλιο) φαντάζει απεχθές.
* Ρίξτε μισή ντουζίνα τόπια στα… “ξαδέρφια”. Για την αποκατάσταση της Ιστορίας!
* Ο Ελίανσον μίλησε για αγωνιστικό πάθος και αλληλεγγύη. Με δυο κουβέντες για την ουσία της επιτυχίας του φετινού συνόλου της Α.Ε.Κ.
* Μαρίνο αδερφέ μας θα παραμείνεις αξέχαστος όχι μόνο στο club Ελευσίνας μα και σε ολόκληρο το Πειρατικό του Ονείρου.
* Το να καταγγέλει ο γάβρος τη διαιτησία είναι σαν να καταγγέλει ο σκιέρ το χιόνι.
* Ρε Τσούμπερ σκίστους τα .. διχτυα ρε φονέα. Ξέρεις εσύ, το απέδειξες άλλωστε, ξανά και ξανά!
* Θερμά συγχαρητήρια στις φοβερές Νεανίδες του Χάντμπολ της ΑΕΚΑΡΑΣ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
* Έστω και ετεροχρονισμένα : χρόνια πολλά στα δικά μας παιδιά που γιόρταζαν… Λορέντζο, Πυροσβέστη, Τάσο, Λόρα, Λαμπρινή-Ραφαέλλα. Ευχές επίσης και στον Τάσο Τσάταλη.
* Γηραιά κυρία με ορνιθοτροφείο ερωτεύθη εκ βαθέων πειρατή. “Σημαδούρα” γερά, η προίκα είναι κοντά!
* Κανονικά όσοι πολέμησαν την επιστροφή στα Άγια Χώματα θα έπρεπε να έχουν… “απαγορευτικό”. Αλλά θα μας πείτε Ελλάδα και Λήθη είναι ταυτόσημα.
* Ανδρέα Ανατολιωτάκη δίπλα στο όνομά σου και την τεράστια προσφορά σου στην ιερή υπόθεση του Γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε εποχές δύσκολες, υπάρχει και η λέξη ΚΥΡΙΟΣ. Σε εκτιμούμε και σε σεβόμαστε γιατί το ΑΞΙΖΕΙΣ!
* Ευχαριστούμε για τα πολλά θετικά μηνύματα που λάβαμε σχετικά με τις προηγούμενες επετειακές “Πειρατικές Αιχμές” που αφορούσαν τα 99 χρόνια από την Ίδρυση της ΑΕΚΑΡΑΣ μας! Να είστε καλά ρε αδέρφια.
* Σημαιάκι της Α.Ε.Κ κυμάτισε σε πανύψηλο βουνό! Μαζί φυσικά με το πειρατικό!
* Όταν πρωτοήρθαν οι Μικρασιάτες Πρόσφυγες αντιμετωπίστηκαν σε μεγάλο βαθμό ως πολίτες β’ κατηγορίας. Μέχρι… “τουρκόσπορους” τους αποκαλούσαν οι… δήθεν “ελληναράδες”.
* Πολλοί πειρατές από Επαρχία ετοιμάζουν εξορμήσεις στο Ναό. Για να δούμε ποιοι θα έχουν τα πρωτεία αυτή τη φορά!
* Κολοτούμπες, γλείφτες, οσφυοκάμπτες, σουλατσαδόροι, στα τσακίδια.
* Νικόλα Αγγελίδη, μακάρι την ιστορία σου, το ήθος σου και την ανιδιοτελή σου αγάπη για την Α.Ε.Κ να την είχαν και πολλοί άλλοι που απλά… καυχώνται!
* “Ρε Μπιν Λάντεν τι να κάνω που δεν ξέρω να οδηγώ αεροπλάνο…”. Γιατί αν ήξερε να πιλοτάρει ο εμπνευστής του συνθήματος ήξερε και που να το ρίξει!!!
* Ένα αποτέλεσμα υπάρχει : ΝΙΚΗ!
* Α.ΕΚ. σημαίνει Προσφυγιά ξεριζωμένη!
*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

 

 

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

 

Για την υπογραφή:

 

 

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X