Θα είναι το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ΑΕΚ!

Θα είναι το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου σηκώνει… μανίκια για όσα έρχονται και ξέρει πως εάν η ΑΕΚ τα καταφέρει, δεν θα έχει υπάρξει ανάλογο στο παρελθόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ των νεότερων χρόνων, σημείο αναφοράς ως και τις μέρες μας, αποτελεί το πρωτάθλημα του 1989. Κόντρα στον πανίσχυρο Παναθηναϊκό του Βαρδινογιάννη, τον Ολυμπιακό του Κοσκωτά και του Ντέταρι, η Ενωση έκανε απίστευτα πράγματα και γκρέμισε μια και καλή τα «πέτρινα» χρόνια. Για άλλους, ανάλογης σημασίας ήταν το πρωτάθλημα του 1992, με διοίκηση Γενεράκη και απίστευτες δυνάμεις απέναντι της. Και σίγουρα, πολύ ψηλά στη συνείδηση όλων, είναι η κούπα του 2018, απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Πεντακάθαρο, τσαμπουκαλεμένο, δίκαιο.

Ωστόσο, πιστεύω πως όσα έρχονται για την ΑΕΚ από εδώ και πέρα, είναι ικανά να γράψουν το δικό της έπος. Εάν η Ένωση τα καταφέρει όπως κάνει μέχρι τώρα, θα πρόκειται για μακράν το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Δεν θα έχει συμβεί ποτέ ξανά, μέσα από διεκδίκηση με τρεις πολύ ισχυρούς (εντός και εκτός γηπέδου) αντιπάλους, με την ομάδα να έρχεται από μαύρη τετραετία και έχοντας αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα, που προέκυψαν ή της δημιούργησαν.

Η απώλεια του Αραούχο

Τις τελευταίες ώρες, αναμφίβολα προκάλεσε σοκ η απώλεια του Αραούχο. Ειδικά από τη στιγμή που πιστοποιήθηκε και ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία του (4-5 μήνες, αν και με τον τρελοαργεντινό μην παίρνει κανείς όρκο), υπήρξε σε αρκετούς κατήφεια. Δεν μπορείς να αδικήσεις κανέναν. Ο Αραούχο είναι φύσει και θέσει ηγέτης, αρχηγός μέσα στο γήπεδο, ο πλέον επιδραστικός παίκτης στα σχέδια του Αλμέιδα.

Όλες τις προηγούμενες μέρες, αναζητήσαμε τις λύσεις και τα σενάρια που μπορούν να υπάρξουν για την κάλυψη του κενού. Θα συμβεί, είμαι πεπεισμένος. Όταν διαθέτει μια ομάδα τέτοια πλειάδα μεσοεπιθετικών λύσεων όπως είναι η φετινή ΑΕΚ, δεν υπάρχουν πολλά. Κανείς δεν είναι Αραούχο και η απώλεια θα είναι αναμφίβολα σημαντική. Υπάρχει πρόβλημα και ο Αλμέιδα πρέπει να δει πως θα το καλύψει.

Έξι χειρουργεία, μόνο η ΑΕΚ

Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε πείθει πως η ΑΕΚ θα βρει λύσεις, είναι η αντίδραση που έδειξε σε όλα τα ζητήματα που προέκυψαν στη διάρκεια της σεζόν. Γιατί δεν είναι μόνο ο Αραούχο. Πριν το χειρουργείο του Αργεντινού, για την Ένωση υπήρξαν ακόμα πέντε, όλα με κομβικούς ποδοσφαιριστές: Τσούμπερ, Άμραμπατ, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι και τώρα ο Αραούχο. Έξι χειρουργεία σε μια σεζόν! Ποιος άλλος θα άντεχε; Ποιος άλλος θα έβρισκε λύσεις και θα είχε αντοχές;

Η απώλεια του Αραούχο έρχεται στην πιο κρίσιμη στιγμή. Για μια ομάδα, που είναι ήδη κατά τεκμήριο η πιο πετυχημένη μέχρι τώρα στη σεζόν, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας και στον τελικό του κυπέλλου. Για να τα καταφέρει ως το τέλος και να φτάσει στο νταμπλ, έχει να δώσει ακόμα πολλές «μάχες». Είναι δεδομένο, πως και οι τρεις ανταγωνιστές της θέλουν να τη χτυπήσουν επικοινωνιακά και αγωνιστικά.

Το πρόγραμμα από το… Καματερό

Συν τοις άλλοις, είναι η ομάδα που έχει να καλύψει έναν αγωνιστικό Γολγοθά, που δεν έχει προηγούμενο. Διότι το παίρνουμε χαλαρά και λέμε παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά αυτά που έβγαλε η περίφημη κλήρωση του τεχνικού από το… Καματερό (Μπέος είπας), ωστόσο δεν ξανάγινε τέτοιο στρίμωγμα. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν θα παίξει δύο συνεχόμενα ματς στην έδρα της και έχει παίξει ήδη δύο σερί εκτός έδρας, έστω και εάν κατάφερε να νικήσει ΠΑΟΚ και Βόλο.

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X