Ίντερ: Απορρίφθηκε η έφεση για την τιμωρία του Λουκάκου στον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Γιουβέντους

Λουκάκου: «Επαναλαμβάνεται η ιστορία, γαμ@@ τον ρατσισμό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απορρίφθηκε η έφεση της Ίντερ για την τιμωρία του Ρομέλου Λουκάκου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Γιουβέντους.

Την απόφαση έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσής της η ιταλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κάτι που σημαίνει ότι ο Βέλγος επιθετικός δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς του Μιλάνου, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (26/4, 22:00).

Να θυμίσουμε ότι ο Λουκάκου είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, Νταβίντε Μάσα, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιτελικού, για τον τρόπο που πανηγύρισε μπροστά στους φίλους της Γιουβέντους και έχοντας νωρίτερα δεχθεί ρατσιστική επίθεση από μερίδα οπαδών της «γηραιάς κυρίας».

Έτσι, η τιμωρία του Λουκάκου παραμένει σε ισχύ, ενώ η έφεση της Γιουβέντους κατά της τιμωρίας που της επιβλήθηκε για κλείσιμο της εξέδρας με τους οργανωμένους οπαδούς της έγινε δεκτή.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X