Μυθικός Μουρίνιο: Για 12η φορά οδηγεί ομάδα στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Μυθικός Μουρίνιο: Για 12η φορά οδηγεί ομάδα στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρόμα «λύγισε» την Φέγενορντ στην παράταση (4-1) και συνεχίζοντας την τρομερή ευρωπαϊκή πορεία της από την περσινή σεζόν θα δώσει το παρών στα ημιτελικά του Europa League, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να «γράφει» ένα μυθικό ρεκόρ.

Ο «Special One» μετά την κατάκτηση του Conference League την περσινή σεζόν, οδηγεί τους Ρωμαίου προς έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό, αφού απέναντι στην Λεβερκούζεν η Ρόμα θα διεκδικήσει την παρουσία της στον τελικό του Europa League, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.

O Μουρίνιο παράλληλα οδήγησε ομάδα για 12η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καταγράφοντας ένα μυθικό ρεκόρ, που πιστοποιεί γιατί ο Πορτογάλος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές που έχουν περάσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X