Ολυμπιακός: Μπήκαν Εμβιλά, Γκάρι, Μπα ενόψει ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Μπήκαν Εμβιλά, Γκάρι, Μπα ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Επιστροφές στον Ολυμπιακό ενόψει του ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή και ο Ζοζέ Ανιγκό βλέπει τα προβλήματά του να μειώνονται.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ. Ο Ζοζέ Ανιγκό βλέπει τα προβλήματα να περιορίζονται, καθώς οι Γιαν Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεσή του.

Οι δύο πρώτοι, όπως και ο  Μπουτούτσι, ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, όπως και ο Ροντινέι τις προηγούμενες μέρες, αλλά σήμερα πήραν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύσει και για τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τετάρτη, επειδή είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Τρεις μέρες πριν από το παιχνίδι, ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει ξεκαθαρίσει τα πλάνα του για το ποιοι θα αγωνιστούν πίσω από τον Μπακαμπού, με τον Μασούρα να διεκδικεί τη θέση ενός εκ των Βαλμπουενά, Μπιέλ.

Όσο για το κέντρο της άμυνας, οι Μπα, Σισέ έχουν προβάδισμα να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, με τους Ντόη και Παπασταθόπουλο να διεκδικούν μια θέση στα πλάνα.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X