ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Αγγελόπουλος για Μίτσελ

ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Αγγελόπουλος για Μίτσελ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ καλείται να απαντήσει στην πρόταση που έχει δεχτεί για Μίτσελ.

Μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Φάιναλ-4 και όσα έγιναν στην Ιερουσαλήμ, «έσκασε» και το θέμα με τον Ακίλ Μίτσελ. Ο σέντερ της ΑΕΚ που ήταν ξεκάθαρα ο ΜVP της σε όλη την Ευρωπαϊκή της πορεία και ένας από τους καλύτερους παίκτες του BCL, ενημέρωσε την ομάδα ότι έχει δεχτεί πρόταση από την Βίρτους Μπολόνια.

Συγκεκριμένα οι Ιταλοί έχουν προσεγγίσει εδώ και καιρό τον Παναμέζο σέντερ, με τον ίδιο να τους διαμηνύει ότι θέλει πρώτα να τελειώσει τους αγώνες για το BCL και μετά θα τους απαντήσει. Πλέον αυτή η πρόταση της Βίρτους έγινε επίσημη και έχει φτάσει στα γραφεία της ΚΑΕ και τον Μάκη Αγγελόπουλο. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι αυτός που θα χειριστεί την υπόθεση και θα αποφασίσει, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα. Αρχικά ο Αγγελόπουλος είναι αρνητικός σε μια πρώτη προσέγγιση, αλλά θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην μέρα.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ, ούτε έχει άλλη αλλαγή ξένου, ούτε μπορεί να δηλώσει κάποιον άλλο για τα playoff από την στιγμή που ο Στρέλνιεκς είναι τραυματίας. Αυτό σημαίνει ότι αν φύγει ο Μίτσελ, η Ένωση δεν θα έχει βασικό σέντερ. Μάλιστα η πρόταση της Μπολόνια είναι για να αποκτηθεί άμεσα ο παίκτης ώστε να αγωνιστεί στα Ιταλικά playoff, με τον ίδιο τον Μίτσελ να επιθυμεί να πάει στην Ιταλία, αφού του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο και μια ευκαιρία να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Σίγουρα δεν μπορεί να κρατήσει μια ομάδα έναν παίκτη χωρίς την θέληση του, αλλά και η ΑΕΚ έχει σημαντικούς αγώνες με το Περιστέρι μπροστά της και δεν έχει άλλες επιλογές, μετά και τον τραυματισμό του Γόντικα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα σταθμίσει όλα τα δεδομένα και θα πάρει την απόφαση του πολύ σύντομα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X