Champions League: Γκέλα για την Ίντερ κόντρα στη Μπενφίκα (3-3) αλλά είχε «καθαρίσει» η πρόκριση και τώρα σειρά έχει η Μίλαν!

Champions League: Γκέλα για την Ίντερ κόντρα στη Μπενφίκα (3-3) αλλά είχε «καθαρίσει» η πρόκριση και τώρα σειρά έχει η Μίλαν!
Photo Credits: INTIME

Στον ημιτελικό του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν προκρίθηκε η Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να κέρδιζε με 3-1 μέχρι τα τελευταία λεπτά, αλλά η Μπενφίκα κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς στο τέλος, κάνοντας το 3-3 στην τελευταία φάση του ματς. Ακόμη και έτσι όμως, χάρη στη νίκη στο πρώτο ματς (2-0), η Ίντερ πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό του Champions League, , όπου θα αντιμετωπίσει τη μισητή συμπολίτισσα Μίλαν.

Με τη συνταγή του πρώτου αγώνα ξεκίνησε το ματς η Ιντερ, με τον ρυθμό να είναι χαμηλός και φάσεις να μην υπάρχουν. Ευτυχώς για τους Nerazzurri στην πρώτη, άνοιξαν το σκορ. Στο 14’ ο Τζέκο πήρε τη μονομαχία με τον Οταμέντι και κατέβασε για τον Μπαρέλα και εκείνος έπειτα από ‘1-2’ με τον Λαουτάρο έκανε δεύτερη τρομερή ντρίμπλα και με ασύλληπτο αριστερό στο παραθυράκι νίκησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο (1-0).

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι έπαψαν να ενδιαφέρονται για το «μπροστά». Η Μπενφίκα πήρε την μπάλα και όργωνε με πολλές κοντινές πάσες το αντίπαλο μισό του Meazza, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει έτσι την εξαιρετικά στημένη άμυνα του Ιντζάγκι. Αντίθετα, χρειάστηκε μια σέντρα του Ράφα Σίλβα από δεξιά και την κεφαλιά του Άουρσνες για να ισοφαρίσουν οι Αετοί στο 38’ και να στείλουν το ημίχρονο στο 1-1.

Και στο δεύτερο μέρος η Μπενφίκα είχε την κατοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ που θα την έβαζε στο κόλπο, όμως αυτό δεν συνέβαινε. Αντίθετα, ήταν η Ιντερ που δημιουργούσε καλές στιγμές, όπως ήταν το σουτ του Λαουτάρο (47’) και η κεφαλιά του Τζέκο (61’) και στο 65’ πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με δεύτερο φανταστικό γκολ. Ο Ντιμάρκο συνδυάστηκε εκπληκτικά με τον Μχιταριάν στα αριστερά και έκοψε την μπάλα πάρε-βάλε στον Λαουτάρο που τελείωσε τη φάση με τη μία (2-1).

Οι γηπεδούχοι είχαν πλέον την πρόκριση στα χέρια τους και μέσα σε ένα party στις εξέδρες του Meazza, πέτυχαν και τρίτο σούπερ τέρμα. Ηταν αυτή τη φορά ο Χοακίν Κορέα, ο οποίος στο 78’, μόλις δύο λεπτά αφού είχε μπει στο γήπεδο, έκανε καταπληκτικό πλασέ εντός περιοχής δοκάρι-και-μέσα στην απέναντι γωνία για το 3-1.

Στο φινάλε η Ιντερ χαλάρωσε και δέχθηκε δύο γκολ. Στο 83’ ο Νέρες έπειτα από λάθος του Μπρόζοβιτς, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για τους Αετούς, που μείωσαν στο 86’ με κεφαλιά του Αντόνιο Σίλβα έπειτα από φάουλ του Γκριμάλντο (3-2) και ισοφάρισαν στο 95’ με αριστερό σουτ του Πέταρ Μούσα μέσα από την περιοχή έπειτα από γύρισμα του Γκριμάλντο (3-3).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X