Κρόος: «Μπορούσα να υπογράψω σε άλλο σύλλογο, αλλά δεν σκέφτηκα καν αυτές τις ανοησίες»

Το καυστικό σχόλιο του Κρόος για την ανάδειξη της Ρεάλ σε… τρίτη καλύτερη ομάδα της χρονιάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόνι Κρόος ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί περίμεναν: την ανανέωσή του για μία ακόμη σεζόν στον σύλλογο της ισπανικής πρωτεύουσας. Ο Γερμανός μέσος διαβεβαίωσε στο «Amazon Prime Video» μετά το 0-2 της Ρεάλ επί της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ότι όλα βαίνουν καλώς για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» μέχρι το τέλος του 2023/24.

«Όλα είναι σε καλό δρόμο, αλλά σέβομαι επίσης τι θέλει ο σύλλογος: πώς και πότε επικοινωνεί. Υπάρχει καλή σχέση μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια… Και αυτό το θέμα έχει ήδη συζητηθεί εδώ και καιρό», ξεκίνησε ο Γερμανός και διαβεβαίωσε, ότι αν και είχε τη δυνατότητα να υπογράψει σε νέο σύλλογο από τις αρχές του 2023, δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση. «Υπήρχε απόλυτη εμπιστοσύνη και από τις δύο πλευρές. Ο σύλλογος ήξερε από την αρχή ότι δεν επρόκειτο να γίνει καμία βλακεία. Θεωρητικά, μπορούσα να υπογράψω σε άλλη ομάδα από την 1η Ιανουαρίου, αλλά δεν αρχίσαμε καν αυτή την ανοησία. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη», δήλωσε.

Ο μέσος της Ρεάλ έριξε έτσι φως στο μυστήριο σχετικά με το μέλλον του που άνοιξε μετά από κάποιες δηλώσεις του (μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων) στις οποίες ανέφερε πως σκέφτεται το αν θα συνεχίσει ή όχι την επόμενη σεζόν. Αυτή του Κρόος είναι η δεύτερη από τις ανοιχτές υποθέσεις στη Ρεάλ μαζί με αυτή του Καρίμ Μπενζεμά, του οποίου το συμβόλαιο επίσης εκπνέει φέτος το καλοκαίρι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X