ΟΑΚΑ: «Η ΕΠΟ μας χρωστάει ακόμα 46.316 ευρώ από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου»

ΟΑΚΑ: «Η ΕΠΟ μας χρωστάει ακόμα 46.316 ευρώ από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου»
Photo Credits: INTIME

Το ΟΑΚΑ απάντησε στην ΕΠΟ, η οποία ανέφερε πως δεν υπάρχει οφειλή από τον περσινό τελικό Κυπέλλου, τονίζοντας πως υπάρχει οφειλή 46.316 ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ΟΑΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στην οφειλή της ΕΠΟ προς τη διοίκηση του Σταδίου για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και ο προϋπολογισμός αποκατάστασής τους υπερέβαινε τις 120.000 χιλιάδες ευρώ και ακόμη η Ομοσπονδία χρωστάει 46.316.

Νωρίτερα, η ΕΠΟ είχε απαντήσει σε αρχική ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σταδίου δηλώνοντας πως η οφειλή προς το ΟΑΚΑ για τον περσινό τελικό έχει εξοφληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:

“Επί της δηλωθείσας άγνοιας της ΕΠΟ, σε σημερινή της ανακοίνωση, σχετικά με τις ανεξόφλητες οφειλές της που προέκυψαν από την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου 2022, ενημερώνουμε για όσα με αλλεπάλληλες γραπτές και προφορικές οχλήσεις έχουμε απαιτήσει από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:

Σύμφωνα με το μεταξύ μας υπογεγραμμένο Πρωτόκολλο Ζημιών (εκ της κοινής συσταθείσας Επιτροπής), το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και του σχετικού προϋπολογισμού αποκατάστασής τους, υπερέβαινε τις 120.000€, εκ των οποίων ακόμη οφείλονται 46.316,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Μέχρι τώρα αναμέναμε από την ΕΠΟ, κατά τα λεγόμενα της, να εξεύρει τον τρόπο της απευθείας πληρωμής αυτού του ποσού στους αναδόχους που εκτέλεσαν ή θα εκτελούσαν τις εναπομείνασες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο ΟΑΚΑ, γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει χώρα”.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X