Ίντερ: Περιμένει τη Μπενφίκα και θέλει τη Μίλαν αναζητώντας εκδίκηση 20 χρόνια μετά

Ίντερ: Περιμένει τη Μπενφίκα και θέλει τη Μίλαν αναζητώντας εκδίκηση 20 χρόνια μετά

Περιμένει την Μπενφίκα η Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ίντερ περιμένει αύριο(19/4)στο Μιλάνο την Μπενφίκα προκειμένου να ολοκληρώσει τη…δουλειά που ξεκίνησε με επιτυχία (2-0) στη Λισαβόνα, βλέποντας επίσης πλέον ότι η Κωνσταντινούπολη δεν είναι πια απλώς ένα όνειρο, αλλά ένας στόχος.

Και μετά ήδη «στοχεύει» στη Μίλαν, που απόψε αντιμετωπίζει τη Νάπολι στο Diego Armando Maradona, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τη νίκη της (1-0) στο  «San Siro» για να προκριθεί τα ημιτελικά.

«Στοχεύει» Μίλαν και όχι Νάπολι, γιατί η Ίντερ ονειρεύεται εκδίκηση μετά από 20 χρόνια.

«Η Ίντερ θέλει τον ημιτελικό και τον θέλει κόντρα στην ομάδα του Πιόλι», γράφει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Η Ίντερ έχει ήδη κερδίσει δύο φορές τη Μίλαν αυτή τη σεζόν. Στο Ριάντ (3-0), όταν υπήρχε ένα τρόπαιο, αυτό του Super Cup και ακόμη και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος (1-0).

Όμως η ιδέα της εκδίκησης για τον ημιτελικό του 2003 είναι μια πολύ συναρπαστική διαδρομή για να μην την ακολουθήσει κάποιος. Τότε που η Μίλαν προκρίθηκε χάρη στο εκτός έδρας γκολ (0-0 εντός και 1-1 εκτός) και κατέκτησε στη συνέχεια το τρόπαιο νικώντας (3-2) στα πέναλτι στον τελικό τη Γιουβέντους (0-0) στο «Old Traford».

Ίσως μάλιστα η εκδίκηση θα μπορούσε να αφορά και τους προημιτελικούς του 2005, με τη διπλή νίκη (2-0 και 0-3) της Μίλαν στις δύο αναμετρήσεις. Τότε όμως στη Κωνσταντινούπολη έχασε στα πέναλτι με το ίδιο σκορ το τρόπαιο από τη Λίβερπουλ (3-3 στα 90 και 120 λεπτά).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X