Τσατάλης για τον μεθυσμένο Ρατσκόφσκι: «Ό,τι και να κάνετε το ψέμα θα σας κυνηγάει - Σας ξέφυγε και δεν το... βάζετε ότι τον τιμώρησαν!»

Τσατάλης για τον μεθυσμένο Ρατσκόφσκι: «Ό,τι και να κάνετε το ψέμα θα σας κυνηγάει - Σας ξέφυγε και δεν το... βάζετε ότι τον τιμώρησαν!»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάρτηση για τον διαιτητή που είχε οριστεί αρχικά να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη έκανε ο υπεύθυνος Τύπου της Ένωσης, Τάσος Τσατάλης.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τσατάλης έκανε επίθεση προς τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ, λέγοντας πως «ό,τι και αν κάνουν θα τους κυνηγάει το ψέμα».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τάσος Τσατάλης:

«Μέχρι να συνέλθουν οι εδώ αρμόδιοι από τo «ράπισμα» που τους έδωσε η πολωνική ομοσπονδία, τον κράζει πάλι όλη η χώρα του τον Ρατσκόφσκι για τα κατορθώματα -και- στο Σταλ – Λέγκνιτσα. Δεν σας βγαίνει με τίποτα το έργο παιδιά.

Πως σας ξέφυγε όμως και δεν είχατε στο πρωτοσέλιδο και στα διαδικτυακά «δεκάρικα», ότι η UEFA τον… ξέχασε επιδεικτικά από το Νάπολι – Μίλαν που θα ήταν κανονικά τέταρτος; Αδυνατώ να πιστέψω πως πνίγηκε επειδή δεν βολεύει τις ψευτιές της προπαγάνδας. Αποκλείεται. Απλά σας ξέφυγε…

Ό,τι και να κάνετε το ψέμα θα σας κυνηγάει. Και κρίμα και για όσους τυφλωμένοι, το υιοθέτησαν ΚΑΙ αυτό»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X