Απίστευτο: Η Χάποελ Ιερουσαλήμ κάνει και... παράπονα για την εξοντωτική ποινή της ΑΕΚ - «Δεν κατάλαβαν τη σοβαρότητα όσων έγιναν στην Αθήνα»

Απίστευτο: Η Χάποελ Ιερουσαλήμ κάνει και... παράπονα για την εξοντωτική ποινή της ΑΕΚ - «Δεν κατάλαβαν τη σοβαρότητα όσων έγιναν στην Αθήνα»
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ επιβλήθηκε εξοντωτική ποινή και στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ζητούν... περισσότερα!

Απίστευτα πράγματα από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία έμεινε ανικανοποίητη από την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ!

Μπορεί η ποινή που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ από το BCL, κεκλεισμένων των θυρών για μια σεζόν και πρόστιμο 50.000 ευρώ, να θεωρείται εξοντωτική, ωστόσο δεν φαίνεται να άφησε ικανοποιημένη την πλευρά της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η ομάδα του Ισραήλ, που τιμωρήθηκε με απλό πρόστιμο 3.500 ευρώ για τον ρόλο των οπαδών της στα επεισόδια που έγιναν την Μεγάλη Τετάρτη στα Λιόσια, θεωρεί πως υπήρξε επιείκεια από πλευράς του ανεξάρτητου δικαστή που εξέτασε την υπόθεση και απεφάνθη.

«Η Χάποελ Ιερουσαλήμ υποδέχτηκε με έκπληξη την απόφαση του δικαστή που όρισε η FIBA. Μετά το άκουσμα της απόφασης, φαίνεται πως ούτε ο δικαστής, ούτε η FIBA αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα όσων έγιναν στην Αθήνα. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν αύριο στο γήπεδο και να δώσουν ώθηση στην ομάδα μας με αθλητικό πνεύμα, μέχρι τη νίκη», αναφέρει η θέση των Ισραηλινών.

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά της Χάποελ άσκησε εμμέσως πιέσεις για τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή κάνοντας λόγο για τρομοκρατική ενέργεια, αναφέροντας πως από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς και αξιώνοντας ακόμη και να πάρει το ματς στα χαρτιά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X