Μπάγερν: Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο ο Λάιμερ

Μπάγερν: Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο ο Λάιμερ
Photo Credits: INTIME

Παίκτης της Μπάγερν πρέπει να θεωρείται για τη νέα σεζόν ο Κόνραντ Λάιμερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της Μπάγερν πρέπει να θεωρείται για τη νέα σεζόν ο Κόνραντ Λάιμερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Η αιφνίδια αποχώρηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από την τεχνική ηγεσία τελικά δεν είχε επιπτώσεις στη μεταγραφή του Κόνραντ Λάιμερ στη Μπάγερν.

Αν και ο 25χρονος αποτελούσε εισήγηση του Γερμανού τεχνικού, τελικά οι Βαυαροί αποφάσισαν να προχωρήσουν με την επιχείρηση και να υπογράψουν τον Αυστριακό που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο μέσος της Λειψίας πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών που θα μπει σε εφαρμογή από το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται να αποτελέσει μάλιστα και τον αντικαταστάτη του άλλοτε συμπαίκτη του στη Λειψία, Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, καθώς ο τελευταίος ενδέχεται να μονιμοποιήσει την παρουσία του στο Μάντσεστερ για χάρη της Γιουνάιτεντ τη νέα σεζόν.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X