«Ο Αλμέιδα έκανε την ΑΕΚ ξανά οικογένεια! Μόνο ο Μελισσανίδης το πίστεψε - Όνειρο με… Κωνσταντέλιες»

«Ο Αλμέιδα έκανε την ΑΕΚ ξανά οικογένεια! Μόνο ο Μελισσανίδης το πίστεψε - Όνειρο με… Κωνσταντέλιες»
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλά για την πρωταθληματική χρονιά της ΑΕΚ, τα ελληνικά ταλέντα και το μεγάλο όραμα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι από τους ανθρώπους που απαρτίζουν το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οπότε η άποψή του για το πως βλέπει τη φετινή χρονιά έχει ιδιαίτερη αξία, με δεδομένο, ότι ζει τη λειτουργικότητα του «κιτρινόμαυρου» οργανισμού τα τελευταία εφτά χρόνια που βρίσκεται στα Σπάτα. Ως παλαίμαχος της Ένωσης έχει βιώσει πράγματα και καταστάσεις από τα τέλη των 80’s μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’90 που ήταν μέλος της ομάδας.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος θεωρεί ευλογία να δουλεύει στην ομάδα του «Δικέφαλου» αετού. Συζητώντας μαζί του συνειδητοποιεί κανείς, ότι πλημμυρίζεται από ενθουσιασμό. Ιδιαίτερα, όταν αναφέρεται στην επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια.​

«Όταν μπαίνεις στην Αγιά Σοφιά σε πιάνει συγκίνηση, δέος, τρέλα, ανατριχίλα, παροξυσμός, όλα τα συναισθήματα μαζί. Μπερδεύονται τα λογικά, που λέει και ένα σύνθημα των φανατικών μας. Δεν περιγράφεται αυτό που ζούμε φέτος», αναφέρει.

Ο βετεράνος άσος της Ένωσης μίλησε στο Sportdog, ανέλυσε τους λόγους που η ομάδα βρίσκεται σε πρωταθληματική τροχιά και στάθηκε στην παρουσία του Αλμέιδα, τον οποίο αποθέωσε για την τεράστια αλλαγή που έφερε υπογραμμίζοντας το σημαντικότερο στοιχείο. «Έκανε την ΑΕΚ ξανά οικογένεια», υποστηρίζει και εξηγεί γιατί όλοι παίκτες ακολουθούν τυφλά τον προπονητή τους.

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Επισήμανε, ότι πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε γηγενείς παίκτες, φέρνοντας ως γνώμονα τις ευρωπαϊκές επιτυχίες των ελληνικών ομάδων, κατά τις οποίες υπήρχαν ελληνικοί κορμοί. Στο τέλος εκμυστηρεύτηκε το μεγάλο του όνειρο, να επανδρωθεί η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ εξ ολοκλήρου με παιδιά από τις Ακαδημίες της.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X