Συναγερμός στη Ρώμη με οπαδούς της Φέγενορντ που έφτασαν για το ματς με τη Ρόμα

Συναγερμός στη Ρώμη με οπαδούς της Φέγενορντ που έφτασαν για το ματς με τη Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Στη Ρώμη έφτασαν οργανωμένοι οπαδοί της Φέγενορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναργερμός έχει σημάνει στη Ρώμη!

Ένα γκρουπ οπαδών της Φέγενορντ έχει φτάσει ήδη στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Νάπολη και προσανατολίζεται να πετάξει τα επόμενα 24ωρα για την πρωτεύουσα ώστε να παρευρεθεί στο «Ολίμπικο» για τη ρεβάνς με τη Ρόμα, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (20/4, 22:00).

Οι οπαδοί της Φέγενορντ είναι προσκεκλημένοι από αυτούς της Νάπολι και αμφότεροι θέλουν να βρεθούν στο «Ολίμπικο». Παρόλα αυτά, υπάρχει απαγόρευση των ιταλικών αρχών προς τους Ολλανδούς υπό τον φόβο των μεγάλων επεισοδίων, κάτι που είχε συμβεί εκ νέου προ ετών.

Υπάρχουν ήδη αρκετές φωτογραφίες με οπαδούς της Φέγενορντ στη Καμπανια, με τον φόβο να εντείνεται ενόψει του παιχνιδιού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ορισμένα ξενοδοχεία στη Ρώμη έχουν αναφέρει κρατήσεις από δεκάδες Ολλανδούς πελάτες, που υποπτεύονται ότι είναι υποστηρικτές της Φέγενορντ, για τις ημέρες πριν από τον αγώνα.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X