Οπαδοί Ρόμα σε Πελεγκρίνι: «Στα καλά και τα άσχημα - Ο αρχηγός παραμένει αρχηγός»

Οπαδοί Ρόμα σε Πελεγκρίνι: «Στα καλά και τα άσχημα - Ο αρχηγός παραμένει αρχηγός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ειδικό μήνυμα συμπαράστασης για τον Λορέντζο Πελεγκρίνι ανάρτησαν οι οπαδοί της Ρόμα στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ουντινέζε.

Δέχθηκε αρκετή κριτική, μετά το χαμένο πέναλτι της περασμένης Πέμπτης για τον πρώτο προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Φέγενορντ στην Ολλανδία, αλλά και συνολικά για την μέτρια χρονιά που πραγματοποιεί με την Ρόμα.

Παρόλα αυτά, ο αρχηγός των «Τζιαλορόσσι», «εξιλεώθηκε» με τον καλύτερο τρόπο στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς.

Ο Λορέντζο Πελεγκρίνι, στο 100ο του παιχνίδι ως αρχηγός της Ρόμα, σκόραρε σε open play μετά από 560 ημέρες, στο 3-0 της Ρόμα επί της Ουντινέζε, αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα της Ρώμης, μόνη 3η στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A.

Πριν όμως ξεκινήσει το παιχνίδι με την Ουντινέζε, οι «τιφόζι» των Ρωμαίων, ανάρτησαν πανό στην Curva Sud το οποίο έγραφε:

«Στις καλές και τις άσχημες στιγμές, ο αρχηγός παραμένει αρχηγός», θέλοντας να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον αρχηγό, ενόψει και της πολύ δύσκολης συνέχειας για την ομάδα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X