Τεσσάρα από νωρίς για τη Σέλτικ

Τεσσάρα από νωρίς για τη Σέλτικ
Photo Credits: INTIME

Η Σέλτικ επικράτησε 4-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ σκοράροντας τέσσερις φορές πριν το ημίωρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντυπωσιακή στο ξεκίνημα η Σέλτικ και μετά… κατέβασμα ταχύτητας.

Η ομάδα του  Άγγελου Ποστέκογλου διέλυσε 4-1 την αντίπαλό της στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της σκωτσέζικης Premiership, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Φουρουχάσι, για να έρθει ο Μαέντα να κάνει το 0-2 στο 12′. Εν συνεχεία, ανέλαβε δράση ο Ο’ Ρίλι «χτυπώντας» δις, στο 18′ και το 27′.

Μάλιστα, ενδιάμεσα (22′) ο Φουρουχάσι είχε την ευκαιρία να σκοράρει κι εκείνος για δεύτερη φορά στο ματς, όμως αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 45′ με τον Ντόνελι, σε έναν αγώνα που… έσβησε στο δεύτερο μέρος.

Έτσι, η Σέλτικ έφτασε τις 17 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις και διατηρήθηκε στο +12 από τη δεύτερη Ρέιντζερς, μετά και τη νίκη της (3-2) στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Από την άλλη, η Κιλμάρνοκ έμεινε προτελευταία.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X