Bundesliga: Γκέλα η Μπάγερν με Χόφενχάιμ 1-1, γκέλα και Ντόρτμουντ 3-3 με Στουτγκάρδη

Bundesliga: Γκέλα η Μπάγερν με Χόφενχάιμ 1-1, γκέλα και Ντόρτμουντ 3-3 με Στουτγκάρδη
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν κατάφερε να μην κερδίσει στο Μόναχο την Χόφενχαϊμ (1-1), όμως η Ντόρτμουντ δεν την έπιασε στην κορυφή με το απίστευτο 3-3 στην Στουτγάρδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται ότι το πρόβλημα στην Μπάγερν δεν ήταν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ούτε το πρόβλημα περιορίζεται στο επεισόδιο ανάμεσα στον Σαντιό Μανέ και τον Λιρόι Σανέ.

Οι Βαυαροί έχουν σοβαρό αγωνιστικό θέμα, που βγαίνει στο χειρότερο σημείο της σεζόν. Λίγες ημέρες μετά την κατάρρευση απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήλπιζε σε ένα διαδικαστικό παιχνίδι απέναντι στην Χόφενχαϊμ.

Ο Παβάρ άνοιξε από νωρίς το σκορ (17’), όμως οι αποκρούσεις του Μπάουμαν και η ράθυμη διάθεση των γηπεδούχων κράτησε ζωντανό το παιχνίδι.

Η Χόφενχαϊμ έκανε ελάχιστες επικίνδυνες επισκέψεις προς την εστία του Ζόμερ, όμως αρκούσε ένα φάουλ του Κράμαριτς για να φέρει την γκέλα.

Ο Κροάτης έκανε το 1-1 (71’) που έμεινε ως το τέλος, όμως η Μπάγερν δεν πλήρωσε την τεράστια γκέλα της, αφού η Μπορούσια Ντόρτμουντ κάνει ότι μπορεί για να μην πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

Παρότι προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο επί της Στουτγκάρδης που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 39ο λεπτό λόγω αποβολής του Μαυροπάνου, η ομάδα της Βεστφαλίας κατάφερε να μην κερδίσει.

Οι Σουηβοί ισοφάρισαν σε 2-2 και παρότι ο Ρέινα στο 93ο λεπτό έκανε το 2-3 (!) το ματς δεν είχε τελειώσει. Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σίλας ισοφάρισε ξανά σε 3-3 και η Ντόρτμουντ απέτυχε να σκαρφαλώσει στην κορυφή με τον πιο σαδιστικό τρόπο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga έχουν ως εξής:

Μπάγερν Μονάχου – Χοφενχάιμ 1-1

(17’ Παβάρ / 71’ Κράμαριτς)

Κολωνία – Μάιντς 1-1

(51’ Λιούμπισιτς / 17’ Αγιόρκ)

Λειψία – Άουγκσμπουργκ 3-2

(10’ Καμπλ, 32’, 35’ Βέρνερ / 5’ Μάιερ, 82’ Βάργκας)

Στουτγκάρδη – Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-3

(78’ Κουλιμπαλί, 84’ Βάνγκομαν, 97’ Σιλάς / 26’ Αλέ, 33’ Μάλεν, 93’ Ρέινα)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X