Μαρτίνς: Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε

Μαρτίνς: Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε
Photo Credits: INTIME

Ο Ζόρζε Ζεσούς είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε και το όνομα του Πέδρο Μαρτίς είναι ένα απ' αυτά που έχει πέσει στο τραπέζι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα νέο σενάριο από την Τουρκία το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς, τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, να αποτελεί το πρώτο φαβορί για να διαδεχτεί τον Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ζεσούς είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την Φενέρ αφού δέχεται το ασφυκτικό πρέσινγκ της Φλαμένγκο και της Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και οι Τούρκοι ήδη ετοιμάζουν τη διάδοχη λύση.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Τουρκίας, το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί μία πολύ ισχυρή υποψηφιότητα, ενώ τονίζεται ότι το συμβόλαιο του με την Αλ-Γκαράφα δεν αποτελεί εμπόδιο σε περίπτωση που ο πρόεδρος του συλλόγου Αλί Κοτς αποφασίσει να δώσει το χρίσμα στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X