Ο Χαρέιντε ανέλαβε την Εθνική Ισλανδίας

Ο Χαρέιντε ανέλαβε την Εθνική Ισλανδίας
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην προπονητής της Δανίας, Άγκε Χαρέιντε, ανακοινώθηκε νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην προπονητής της Δανίας, Άγκε Χαρέιντε, ανακοινώθηκε νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισλανδίας, όπως ανακοίνωσε τη Μεγάλη Παρασκευή η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του νησιού (KSI).

Ο 69χρονος θ΄ αντικαταστήσει τον Άρναρ Βίνταρσον, ο οποίος αποχώρησε στα τέλη Μαρτίου μετά από τους δύο πρώτους αγώνες της Εθνικής στους προκριματικούς του Euro 2024.

Η Ισλανδία ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 3-0 από την Βοσνία, ενώ ακολούθησε το εμφατικό 7-0 επί του Λιχτενστάιν. Ο Χαρέιντε ήταν στο τιμόνι των Σκαδιναβών από το 2016 έως το 2020, οδηγώντας τους στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Διετέλεσε επίσης προπονητής της Εθνικής Νορβηγίας μεταξύ 2003-2008.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το ραντεβού που κάναμε κι έχω μεγάλες ελπίδες για καλά αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας ανδρών από τη δουλειά που θα κάνει ο Άγκε», δήλωσε η πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βάντα Σιγκουργκέιρσντοτιρ.

Η Ισλανδία είναι τέταρτη στον προκριματικό όμιλο του Euro 2024 και οι πρώτοι αγώνες του Χαρέιντε θα είναι εναντίον της Σλοβακίας και της Πορτογαλίας τον ερχόμενο Ιούνιο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X