Η επιστροφή του κανονικού Λεμάρ ήρθε στο κατάλληλο σημείο για την ΑΕΚ

Η επιστροφή του κανονικού Λεμάρ ήρθε στο κατάλληλο σημείο για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε σε καλή κατάσταση

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον πολύ μεγάλο αγώνα της Τετάρτης με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ και ο Ηλίας Καντζούρης μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο παιχνίδι. Ειδικά ο Λεμάρ, έβγαλε ηγετικά χαρακτηριστικά και «κουβάλησε» την ομάδα στα δύσκολα όντας ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Οι προηγούμενες δέκα μέρες ήταν δύσκολες για τον Αμερικανό. Στο παιχνίδι που έχασε η ΑΕΚ στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, τραυματίστηκε στο χέρι του, πράγμα που του δυσκόλεψε αρκετά τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο και ειδικότερα στο σουτ. Ακολούθησε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποίησε κακή εμφάνιση με 10 πόντους αλλά με μόλις 4/13 σουτ. Εκτός όμως από αυτό και κάποιες αποφάσεις του στο τέλος στοίχησαν στην ομάδα.

Στην Ιερουσαλήμ ίσως να έκανε την χειρότερη του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ, αφού η άμυνα των Ισραηλινών είχε προσαρμοστεί επάνω του. Έμεινε για πρώτη φορά άποντος με 0/6 σουτ. Έτσι όπως πήγε ο συγκεκριμένος αγώνας, αν μπορούσε να βρίσκεται έστω και σε μια μέτρια μέρα, η Ένωση θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από το πρώτο ματς.

Ακολούθησε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, που ουσιαστικά δήλωσε ότι είναι ξανά εδώ και αισθάνεται καλά. Ξαναείδαμε ατομικές ενέργειες, σουτ μετά από ντρίπλα, ντράιβ και εύστοχα τρίποντα, σκοράροντας 17 πόντους απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης. Έτσι ήρθε η έκρηξη του την Τετάρτη που μας πέρασε, απέναντι στην Χάποελ, που πραγματικά ήταν ασταμάτητος. 24 πόντοι με 8/12 σουτ, προσωπικές φάσεις, ωραία κοψίματα μακριά από την μπάλα και κρύο αίμα όταν έπρεπε να «κλειδώσει» την νίκη.

Είναι βέβαιο ότι στο Ισραήλ, οι παίκτες της Χαποέλ θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν και πάλι εκτός αγώνα, με το σκληρό παιχνίδι τους, κάτι που θα πρέπει να προσέξει ο Λεμάρ για να μην χάσει το μυαλό του. Αν η ΑΕΚ θέλει να κάνει την υπέρβαση και να κερδίσει εκτός έδρας, θα πρέπει να όλα της τα ατού να βρίσκονται σε καλή μέρα και ο Λεμάρ είναι ίσως ο παίκτης που φέρνει το απρόβλεπτο στοιχείο στην ομάδα. Αν είναι αυτός καλά, θα ανοίξει τους διαδρόμους και για τους συμπαίκτες του, αφού η άμυνα είναι βέβαιο ότι θα επικεντρωθεί πάνω του.

Σε 5 παιχνίδια στο BCL, μετράει 14.6 πόντους, 37% στο τρίποντο και 100% στις βολές, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Οι παίκτες τρέφονται από τους μεγάλους αγώνες και ο Λεμάρ θα έχει την ευκαιρία να κάνει την διαφορά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X