Σοφία Μουτίδου: Η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε – «Μου είπε πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό» (VIDEO)

Σοφία Μουτίδου: Η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε – «Μου είπε πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό» (VIDEO)

Την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε αποκάλυψε μέσω Instagram η Σοφία Μουτίδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε αποκάλυψε μέσω Instagram η Σοφία Μουτίδου.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε σε βίντεο ότι είδε έναν ηλικιώμενο άνδρα να βάζει βαζελίνη στα αυτιά του λίγο πριν μπει στην κοινόχρηστη πισίνα. Όπως είπε, τον ρώτησε ευγενικά εάν αυτό που κάνει επιτρέπεται, με δεδομένο ότι η κρέμα θα διαλυθεί στη συνέχεια στο νερό, με εκείνον να της απαντά χλευαστικά: «Ναι. Το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Εγώ έρχομαι εδώ 14 χρόνια, εσένα πρώτη φορά σε βλέπω. Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και να κολυμπήσεις στο Πέραμα».

«Όταν τον ρώτησα παρουσία του γυμναστή ποιο είναι το όνομά του μου απάντησε “δεν σε ακούω, να πας σε γιατρό”. Του είπα έτσι μιλάτε και στη γυναίκα σας και στο παιδί σας; Μου είπε “δεν ακούω, κάνε λίγο με το μακαρόνι σου τη γυμναστικούλα σου και χάσε κανένα κιλό. Και πήγαινε στο Πέραμα» πρόσθεσε η Σοφία Μουτίδου.

Η ηθοποιός περιέγραψε το πόσο την επηρέασε το περιστατικό, λέγοντας ότι έβαλε τα κλάματα και πρόσθεσε ότι παρότι απευθύνθηκε στη διεύθυνση του κολυμβητηρίου δεν μπόρεσε να μάθει το όνομα του συγκεκριμένου άνδρα, λόγω προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X