Ξεκίνησε την κλάψα για τον τελικό Κυπέλλου ο Λουτσέσκου: «Δεν γίνεται να πάει δύο εβδομάδες μετά τα πλέι οφ»

Ξεκίνησε την κλάψα για τον τελικό Κυπέλλου ο Λουτσέσκου: «Δεν γίνεται να πάει δύο εβδομάδες μετά τα πλέι οφ»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα συναντηθούν ξανά σε τελικό Κυπέλλου, ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν είναι γνωστό ούτε το που θα διεκδικήσουν οι δύο ομάδες το τρόπαιο ούτε το πότε. Μετά το «ναυάγιο» της Κύπρου και την άρνηση του Μπέου για παραχώρηση του Πανθεσσαλικού, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, η υπόθεση Κύπελλο είναι στον αέρα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία o Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε την κλάψα έτσι ώστε να μας προετοιμάσει για τι θα ακολουθήσει από εκείνον ενόψει του τελικού.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τα πλέι οφ της Super League ολοκληρώνονται στις 14 του Μαΐου και ένα από τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι για τη διεξαγωγή του τελικού είναι για τις 27 του μήνα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σημείωσε πως κάτι τέτοιο θέτει σε κίνδυνο και τη νέα σεζόν καθώς θα διαφοροποιήσει σημαντικά τον προγραμματισμό κάθε ομάδας.

Όπως ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Σας έχω πει ότι δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος, υπάρχουν άνθρωποι που θ’ ασχοληθούν με αυτή την κατάσταση, προκαλείται πρόβλημα και στις δύο ομάδες το να μείνουν δύο βδομάδες χωρίς αγώνες. Επηρεάζει αυτό την καλοκαιρινή προετοιμασία, τις διακοπές των ποδοσφαιριστών, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι σε αυτά. Αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα στην οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι δύσκολο ποδόσφαιρο όσον αφορά την κατάσταση μέσα στο γήπεδο, είναι δύσκολο πρωτάθλημα».

Ενώ πρόσθεσε πως «πιστεύω ότι είναι ένα όνειρο για τους παίκτες όταν είναι μικρά παιδιά όταν ξεκινάνε να βλέπουν ποδόσφαιρο. Να φτάνουν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με ένα τρόπαιο στο τραπέζι, ονειρεύονται να παίξουν μπροστά σε κόσμο στο ομορφότερο παιχνίδι της σεζόν». Με την υποσημείωση πως όλα αυτά θα πρέπει να προβλέπονται από την αρχή της σεζόν. Το Κύπελλο πρέπει να έχει μορφή, να συνοδεύεται από συγκεκριμένα δεδομένα και να μπαίνει στον ποδοσφαιρικό χάρτη πριν ξεκινήσει η σεζόν!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X