Χατζηδάκης: Τη... γλίτωσε κι επιστρέφει στα ματς

Χατζηδάκης: Τη... γλίτωσε κι επιστρέφει στα ματς
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Χατζηδάκης κρίθηκε... αθώος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Χατζηδάκης κρίθηκε… αθώος, μιας και η έρευνα της FA δεν έδειξε στοιχεία που να «ενοχοποιούν» τον ελληνικής καταγωγής βοηθό διαιτητή.

«Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό που συνέβη» είχε τονίσει για την αγκωνιά στον Ρόμπερτσον και η ανακοίνωση της FA τον καλύπτει. «Εξετάσαμε διεξοδικά όλα τα στοιχεία σε σχέση με το πρόσφατο περιστατικό στο Άνφιλντ με τον αμυντικό της Λίβερπουλ, Άντριου Ρόμπερτσον και τον διαιτητή του αγώνα Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και δεν θα προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες.

Αμέσως μετά την απόφαση, ο Χατζηδάκης πρόσθεσε: «Βοήθησα πλήρως την FA στην έρευνά της και συζήτησα το θέμα απευθείας με τον Άντι Ρόμπερτσον κατά τη διάρκεια μιας ανοιχτής και θετικής συνομιλίας. Σίγουρα δεν ήταν πρόθεσή μου να έχω οποιαδήποτε επαφή με τον Άντι, καθώς τράβηξα το χέρι μου μακριά του και γι’ αυτό ζήτησα συγγνώμη. Ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγώνες».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X