Η επική απάντηση των Αμερικανών στον Τσιτσιπά (ΦΩΤΟ)

Η επική απάντηση των Αμερικανών στον Τσιτσιπά (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά στην κάμερα προκάλεσε την αντίδραση των διοργανωτών του μοναδικού (ανδρικού) χωμάτινου τουρνουά στις ΗΠΑ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τα χωμάτινα γήπεδα στις ΗΠΑ είναι σαν ένας μονόκερος σε σκέιτμπορντ», έγραψε στον φακό ο Στέφανος και έλαβε λίγες ώρες αργότερα… πληρωμένη απάντηση από το Χιούστον.

Οι Αμερικανοί άλλαξαν τη φωτογραφία προφίλ στον λογαριασμό τους στο twitter και έβαλαν έναν μονόκερο με ρακέτα πάνω σε σκέιτμπορντ, για τον οποίο ζήτησαν τη γνώμη του Στεφ!

Νικητής στο Χιούατον, πάντως, ήταν ο Φράνσις Τιάφοου, που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Στέφανο. Αύριο περίπου στις 14.00 ο Τσιτσιπάς θα παίξει με ένα φιλαράκι του Αμερικανού, τον Τέιλορ Φριτζ, που είναι και ο Νο.1 τενίστας της χώρας…

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X