Εκτός ομάδας ο Μανέ εξαιτίας του επεισοδίου με τον Σανέ

Εκτός ομάδας ο Μανέ εξαιτίας του επεισοδίου με τον Σανέ
Photo Credits: INTIME

Εκτός ομάδας ο Μανέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός ομάδας έθεσε η Μπάγερν τον Σαντιό Μανέ , εξαιτίας της  επίθεσης του Σενεγαλέζου διεθνή επιθετικού στον Λερόι Σανέ στο τέλος του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, για την προημιτελική φάση του Champions League.

Όπως έχει αναφερθεί ο Μανέ στα αποδυτήρια χτύπησε το Γερμανό διεθνή στο πρόσωπο, και χρειάστηκε να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. .

«Ο 31χρονος Σάντιο Μανέ δεν θα είναι στην ομάδα της Μπάγερν για τον εντός έδρας αγώνα με τη Χόφενχαϊμ το 1899 το επόμενο Σάββατο. Ο λόγος είναι η λανθασμένη συμπεριφορά του Μανέ μετά τον αγώνα της Μπάγερν στο Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, ο Μανέ θα λάβει πρόστιμο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο βαυαρικός σύλλογος.

Τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία γίνεται λόγος ακόμη και για το ενδεχόμενο η Μπάγερν να λύσει το συμβόλαιο του Μανέ, ο οποίος εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ.
Σκόρερ έξι γκολ στα πρώτα 12 παιχνίδια της Bundesliga, στο 14o υπέστη τραυματισμό στην περόνη που τον κράτησε μακριά από το γήπεδο για αρκετούς μήνες και τον εμπόδισε να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική του ομάδα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X