Χατσίκας: «Η ΑΕΚ γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί και θα συνεχίσει»

Χατσίκας: «Η ΑΕΚ γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί και θα συνεχίσει»
Photo Credits: INTIME

Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ στέλνει το δικό του μήνυμα για τα 99α γενέθλια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του μήνυμα για τα 99α γενέθλια της ΑΕΚ έστειλε ο Ηλίας Χατσίκας.

Αναλυτικά ο Γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής ανέφερε:

Η ΑΕΚ αριθμεί 99 χρόνια ιστορίας και φέτος έχει τη χαρά να τα γιορτάζει επιτέλους στο σπίτι της, την «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και με την προοπτική να γιορτάσει σύντομα και η Μάνα ΑΕΚ στο δικό της σπίτι. Η ιστορία της γράφτηκε σελίδα σελίδα από την αγάπη και την ψυχή ανθρώπων που την εμπιστεύτηκαν, την στήριξαν, την λάτρεψαν και την δόξασαν.

Η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν ξεχνά. Παρά μόνο ανταποδίδει, λατρεύει, δοξάζει αυτούς που την τίμησαν και θα είναι πάντα εκεί για να δίνει χαρά και ελπίδα στα όνειρα του κάθε ΑΕΚΤΖΗ. Η ΑΕΚ ήταν και παραμένει πρότυπο σωματείο του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα και η σκέπη που εκατοντάδες γονείς εμπιστεύονται τα όνειρα των παιδιών τους με την ελπίδα κάποια στιγμή να γράψουν και αυτά τη δική τους ιστορία.

Η ΑΕΚ γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί σε κάθε άθλημα και θα συνεχίσει να το κάνει όσο έχει την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου στο πλευρό της. Χρόνια σου πολλά ΑΕΚ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X