Φλιώνης: «Πολλοί δεν περίμεναν να φτάσουμε εδώ - Final 4 και για Στρέλνιεκς και Γόντικα»

Φλιώνης: «Πολλοί δεν περίμεναν να φτάσουμε εδώ - Final 4 και για Στρέλνιεκς και Γόντικα»
Photo Credits: INTIME

«Τώρα είναι η στιγμή που θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να πετύχουμε κάτι όμορφο. Δεν σκεφτόμαστε πολύ μακριά» είπε ο Δημήτρης Φλιώνης

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της στο BCL η ΑΕΚ όχι μόνο κατάφερε να φτάσει στη νίκη, αλλά το έκανε εμφατικά. Με μια σπουδαία εμφάνιση, γεμάτη και στις δύο πλευρές και με συνέπεια στο πλάνο της. Οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη ήταν αποφασισμένοι, έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και στο τέλος πήραν τη νίκη.

Για την ΑΕΚ το Game 2 ήταν ένα must win παιχνίδι, για να κρατήσει τη σεζόν της στο BCL «ζωντανή». Και τα κατάφερε, βγάζοντας ένταση, ενέργεια και πάθος σε κάθε διεκδικήσιμη μπάλα.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε πολλούς παίκτες του να βγαίνουν μπροστά. Ο Δημήτρης Φλιώνης για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσε πως έχει και τον χαρακτήρα, αλλά και την ποιότητα να δώσει λύσεις σε σημεία που η ομάδα του τον έχει ανάγκη.

Στο παιχνίδι των Λιοσίων ο Θεσσαλονικιός άσος έκανε τη διαφορά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Βοηθώντας έτσι την ομάδα του να απέχει 40 λεπτά από το Final 4. «Τώρα είναι η στιγμή που θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να πετύχουμε κάτι όμορφο. Δεν σκεφτόμαστε πολύ μακριά», εξήγησε μιλώντας στο SDNA, για να συμπληρώσει πως «παίζουμε με έναν αντίπαλο που τον ξέρουμε και μας ξέρει και θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Θέλουμε να αφήσουμε τα κορμιά μας στο γήπεδο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Στο παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης η ΑΕΚ έκανε πολλά πράγματα με τον σωστό τρόπο. Άφησε πίσω τις διαδοχικές ήττες των τελευταίων ημερών και συγκεντρώθηκε απόλυτα στον στόχο της, που ήταν η νίκη και η ισοφάριση.

Διαβάστε τη συνέχεια

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X