Αδιανόητο: Ο Κλέιμαν που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, έχει πανέμορφη σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά

Αδιανόητο: Ο Κλέιμαν που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, έχει πανέμορφη σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά
Photo Credits: INTIME

Ο Κλέιμαν που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, έχει πανέμορφη σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη για κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά κατά ανήλικης μαθήτριας μέσα στο μπαρ, έχει μια πανέμορφη σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά.

Ο Μπόρις Κλέιμαν συνελήφθη, αφού προχώρησε σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά κατά ανήλικης μαθήτριας μέσα στο μπαρ, την ώρα που εκείνη είχε ζαλιστεί από την κατανάλωση αλκοόλ. Πλέον, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου, κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών της ΓΑΔΑ και αρνείται τα όσα του αποδίδονται από την ανήλικη, κατηγορώντας τη μάλιστα ότι εκείνη ευθύνεται, ενώ επάνω του βρέθηκε και 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Γεννημένος το 1990, ο Μπόρις Κλέιμαν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε μικρή ηλικία, έχοντας ως στόχο να χαράξει μία σπουδαία πορεία και να έχει μια σπουδαία οικογένεια. Σήμερα, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος με μία γυναίκα η οποία είναι ο «έρωτας της ζωής του», όπως ο ίδιος είχε πει χαρακτηριστικά. Την Λίαν, η οποία έχει αφιερώσει την ζωή της στον Μπόρις και στην οικογένειά τους. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ παντρεύτηκαν το 2010.

Ο μεγάλος είναι γιος (Αριάν) είναι 5,5 ετών και παίζει μπάλα στην Ακαδημία του Βόλου. Η τρίχρονη κόρη του είναι η Σελήνη, ενώ το πιο μικρό μέλος της οικογένειας είναι ο Ρομέο που γεννήθηκε στον Βόλο. Ο Κλέιμαν μπορεί να γεννήθηκε σε μια πόλη της Ουκρανίας, την Βίνιτσα, ωστόσο πριν κλείσει ένα χρόνο ζωής έφυγαν οικογενειακώς για το Ισραήλ αφού είναι Εβραίοι.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X