Άρσεναλ: Εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν πωλούνται έναντι 11.000 ευρώ

Άρσεναλ: Εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν πωλούνται έναντι 11.000 ευρώ
Photo Credits: INTIME

Εισιτήρια της Άρσεναλ για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν πωλούνται έναντι 11.000 ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ προειδοποιεί τους υποστηρικτές του να προσέχουν για να μην πέσουν θύματα απάτης!

Οι οπαδοί της Άρσεναλ που ελπίζουν να είναι παρόντες στον πιθανότατα πρώτο εορτασμό τίτλου μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες ψάχνουν μανιωδώς ένα εισιτήριο για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας φέτος. Προκειμένου να βρεθούν στις κερκίδες του «Emirates» καλούνται να πληρώσουν χιλιάδες λίρες σε ιστοσελίδες μεταπώλησης.Τα εισιτήρια για το τελευταίο παιχνίδι της Άρσεναλ για τη σεζόν πωλούνται για περισσότερες από 10.000 λίρες (11.000 ευρώ) το καθένα!

Ο τίτλος της Premier League μπορεί να κριθεί στο νήμα, αφού το προβάδισμα της Άρσεναλ στην κορυφή του πίνακα μειώθηκε στους έξι βαθμούς με την ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με τη Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να πλησιάσει σε απόσταση τριών βαθμών από τον σύλλογο του βόρειου Λονδίνου, αν κερδίσει το παιχνίδι με την πρωτοπόρο Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» στις 26/04.

Όσον αφορά στα εισιτηρία, οι Gunners έχουν πατάξει το λαθρεμπόριο πρόσφατα, ακυρώνοντας σχεδόν 2.000 συνδρομές και έχουν προειδοποιήσει τους οπαδούς τους για τον κίνδυνο απάτης και αγοράς εισιτηρίων που μπορεί να αποδειχθούν πλαστά. Ο σύλλογος δήλωσε επίσης ότι έχει μπλοκάρει σχεδόν 500.000 διευθύνσεις IP λόγω υποψίας για «δραστηριότητα bot» κατά τη διάρκεια της πώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Γουλβς.

«Οποιοσδήποτε αγοράζει εισιτήρια από ανεπίσημα σημεία πώλησης διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο να πληρώσει πολύ φουσκωμένες τιμές, να λάβει πλαστά ή διπλά εισιτήρια και τελικά να μην έχει πρόσβαση στον αγώνα. Αντιμετωπίζουμε εκατοντάδες οπαδούς κάθε ημέρα αγώνα στους οποίους έχει πωληθεί ένα πλαστό εισιτήριο ή ένα εισιτήριο που έχει πωληθεί πολλές φορές», τόνισε η ομάδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X