Πρόεδρος ΚΟΠ για τελικό Κυπέλλου: «Παιχνίδι υψηλού κινδύνου, δεν ξέρω αν θα έρθουν φίλαθλοι από την Ελλάδα» (VIDEO)

Πρόεδρος ΚΟΠ για τελικό Κυπέλλου: «Παιχνίδι υψηλού κινδύνου, δεν ξέρω αν θα έρθουν φίλαθλοι από την Ελλάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, εφόσον τελικά γίνει στο ΓΣΠ, μόνο με φιλάθλους από την Κύπρο.

Την Μεγάλη Πέμπτη θα έχει γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο η έδρα του ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Η ΕΠΟ έχει στείλει αίτημα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να γίνει στο ΓΣΠ, η απάντηση είναι θετική αλλά πρέπει να δώσει το «οκ» και η Κυπριακή Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμο Alpha Κύπρου, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, παρέπεμψε στη σύσκεψη που θα γίνει στις 20/4 όπως είχε ειπωθεί προφορικά αλλά δεν έχει φιξαριστεί ακόμη η ημερομηνία, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, για να δοθούν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα, χαρακτήρισε τον τελικό παιχνίδι «υψηλού κινδύνου» και άφησε ανοικτό να διεξαχθεί παρουσία Κυπρίων φιλάθλων μόνο και όχι από την Ελλάδα!

Όπως είπε χαρακτηριστικά… «Απ’ ότι φαίνεται στον τελικό θα είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Στην Κύπρο υπάρχουν σύνδεσμοι φιλάθλων και των δύο ομάδων, δεν ξέρω αν η απόφαση που θα παρθεί θα είναι να είναι μόνο φίλαθλοι από την Κύπρο ή αν θα έρθουν από την Ελλάδα, πόσοι θα έρθουν… Είναι ένα υψηλού κινδύνου παιχνίδι».

Για τη σύσκεψη είπε: «Αναμένουμε την ημερομηνία της σύσκεψης, θα παρευρεθούμε κι εμείς,  θα είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, θα είναι και το αρχηγείο της Αστυνομίας, η σύσκεψη θα γινει δια ζωσης, υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα που δικαιολογημένα έχει η Αστυνομία τα οποία θα πρέπει να μπουν επι τάπητος για να δούμε αν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για ένα τέτοιον αγώνα».

Για την κάρτα φιλάθλου που είναι υποχρεωτική στην Κύπρο για τους αγώνες τόνισε: «Είχαμε περιπτώσεις από άλλες Ομοσπονδίες  που είχαμε παιχνίδια στην Κύπρο χωρίς την κάρτα φιλάθλου αλλά σε αυτή την περίπτωση και λόγω της επικινδυνότητας είναι ένα θέμα που πρέπει να το δούμε αλλά πρώτα να δούμε τις λεπτομέρειες».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X