Ομάδα στην Τυνησία διαλύεται, αφού μετανάστευσαν παράνομα στην Ευρώπη 32 παίκτες

Ομάδα στην Τυνησία διαλύεται, αφού μετανάστευσαν παράνομα στην Ευρώπη 32 παίκτες
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο και αληθινό... Ομάδα της 4ης κατηγορίας της Τυνησίας ανακοίνωσε πως βάζει λουκέτο αφού 32 ποδοσφαιριστές της φέρεται να μετανάστευσαν παράνομα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και επειδή αναρωτιέστε ποια είναι; Είναι η Γκαρντιμάου ανακοίνωσε πως βάζει λουκέτο και ουσιαστικά διαλύεται, αφού αποσύρθηκε ήδη από το πρωτάθλημα διότι ξέμεινε από ποδοσφαιριστές.

«Διακόψαμε τις δραστηριότητες και σταματήσαμε τους αγώνες μας», ανέφερε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο Τζαμίλ Μεφτάχι, πρόεδρος της ομάδας και συνέχισε: «Τα τελευταία τρία χρόνια, 32 από τους παίκτες του συλλόγου έχουν μεταναστεύσει στην Ευρώπη».

Η Τυνησία βρίσκεται σε οικονομική κρίση που έχει ωθήσει πολλούς ανθρώπους να μεταναστεύσουν αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Όπως συμβαίνει και με τους παίκτες της Γκαρντιμάου, αφού πρόκειται για νεαρούς ηλικίας μεταξύ 17 και 22 ετών, οι οποίοι «είτε έφυγαν από τη θάλασσα είτε πέρασαν μέσω Σερβίας και μετά πέρασαν παράνομα τα σύνορα σε άλλες χώρες», όπως συμπλήρωσε ο Μεφτάχι.

«Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά για να αγοράσουμε εξοπλισμό, φανέλες ή παπούτσια και οι παίκτες δεν πληρώνονται», υποστήριξε επίσης ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X