Καρυπίδης: «Ούτε συνταχθήκαμε με την ΑΕΚ, ούτε κοινή επιστολή στείλαμε - Δεν είμαστε με κανέναν»

Καρυπίδης: «Ούτε συνταχθήκαμε με την ΑΕΚ, ούτε κοινή επιστολή στείλαμε - Δεν είμαστε με κανέναν»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης στη συνεδρίαση της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για τα όσα έγιναν με τους μεθυσμένους διαιτητές που είχαν έρθει στο ΑΕΚ-Άρης.

Επρόκειτο για την πρώτη επίσημη τοποθέτηση των «κίτρινων» έπειτα από τις τραγελαφικές καταστάσεις που έλαβαν χώρα και οδήγησαν στην αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης ρωτήθηκε στο Δ.Σ. της Super League γιατί η ΠΑΕ Άρης δεν τοποθετήθηκε επίσημα για όλα όσα συνέβησαν και αναφέρθηκε στη στοχοποίηση του, στις διαδοχικές εισαγγελικές διώξεις και στα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί τόσο στην εταιρία όσο και στον ίδιο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είπε ότι… «μας είπαν ότι οι διαιτητές ήταν μεθυσμένοι», τονίζοντας ότι από τη πρώτη στιγμή ζήτησε εξηγήσεις. Μάλιστα σημείωσε ότι η ΠΑΕ Άρης ζήτησε να εφαρμοστούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες τονίζοντας ότι… «ούτε κοινή επιστολή στείλαμε με την ΑΕΚ, ούτε συνταχθήκαμε με την ΑΕΚ. Εμείς δεν είμαστε με κανέναν. Κι έχουμε φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου και δεν ήταν η πρώτη φορά».

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε συνολικά στην αντιμετώπιση που έχει ο Άρης από τη διαιτησία ξεκαθαρίζοντας ότι οι «κίτρινοι» αδικήθηκαν σε όλα τα παιχνίδια. «Στο ματς με τον ΠΑΟΚ μας έστειλαν έναν Αλβανό στο VAR ο οποίος συνελήφθη για χρηματισμό. Εμείς έχουμε ζητήσει να φύγει ο Μπένετ γιατί αυτά που γίνονται δεν γίνονταν επί Κλάτενμπεργκ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X