«Ρονάλντο, φύγε!»-Κύμα οργής από οπαδούς της Βαγιαδολίδ κατά του ιδιοκτήτη

«Ρονάλντο, φύγε!»-Κύμα οργής από οπαδούς της Βαγιαδολίδ κατά του ιδιοκτήτη
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της Βαγιαδολίδ είναι εξαγριωμένοι με τον μεγαλομέτοχο, Ρονάλντο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε άλλο παρά… κοινής αποδοχής είναι από τους οπαδούς της Βαγιαδολίδ ο Ρονάλντο. Το «φαινόμενο» έχει βρεθεί στο επίκεντρο σκληρής κριτικής λόγω της προβληματικής πορείας της ομάδας, της οποίας είναι μεγαλομέτοχος από το 2018 φτάνοντας το ποσοστό του στο 72,7% έναν χρόνο μετά.

Η Βαγιαδολίδ είναι 17η και μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με δέκα αγωνιστικές να απομένουν στη La Liga. Μετρά μόλις δύο βαθμούς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, με τελευταίο το 3-3 της Κυριακής απέναντι στη Μαγιόρκα.

Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι υπήρχαν πανό «Ρονάλντο, φύγε» και συνθήματα από μερίδα οπαδών κατά του Βραζιλιάνου άλλοτε μεγάλου άσου. Πέρα από την προβληματική πορεία της Βαγιαδολίδ, οι οπαδοί καταλογίζουν στον ιδιοκτήτη και το γεγονός ότι συχνά μιλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ΜΜΕ και υπερασπίζεται τα συμφέροντά της, ενώ δεν κάνει το ίδιο και με ανάλογη θέρμη για την ομάδα που του ανήκει, παρότι το κοινό θεωρεί πως το κλαμπ δέχεται πόλεμο από την ομοσπονδία και τη λίγκα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X