Σμιντ: «Μπενφίκα και Ίντερ αξίζουν να είναι στους 8 του Champions League»

Σμιντ: «Μπενφίκα και Ίντερ αξίζουν να είναι στους 8 του Champions League»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μπενφίκα μίλησε για τις μάχες με την Ίντερ στα προημιτελικά του Champions League, σημειώνοντας ότι και οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στους «8» της διοργάνωσης.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι, σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, μόνο μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν η μία την άλλη. Και για τις δύο ομάδες είναι ένα σημαντικό ματς, η Ίντερ είναι μια κορυφαία ομάδα, πολύ συγκεντρωμένη. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν ποιότητα, μία ομάδα με τόσες πολλές επιλογές, θεωρώ ότι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για το στυλ της Ίντερ: «Προφανώς, και δεν είδαμε μόνο αυτούς τους δύο αγώνες της Ίντερ με την Πόρτο. Η Ίντερ είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, που ξέρει πώς να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αν χρειάζεται και που ξέρει να αμύνεται πολύ καλά. Έχει ιταλικό στυλ, αλλά ξέρουν πώς να αλλάξουν πολλά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα»

Για το ματς: «Και οι δύο ομάδες αξίζουν να είναι εδώ. Η Ίντερ μπορεί να δυσκολεύεται στο πρωτάθλημα, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία και πολλή ποιότητα. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για όλους, από εμένα μέχρι τους παίκτες. Περιμένω επιπλέον κίνητρο από αυτούς, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Αλλά το περιμένω και από τους αντιπάλους. Δεν έχω αμφιβολίες για την ποιότητά τους, θα είναι έτοιμοι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι με τον ίδιο τρόπο. Καιμην ξεχνάμε, υπάρχει και η ρεβάνς».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X