H Χιρόνα έστησε «μπλόκο» στην Μπαρτσελόνα

H Χιρόνα έστησε «μπλόκο» στην Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία να ξεφύγει στο +15 από την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού βρήκε σθεναρή αντίσταση από την Χιρόνα (0-0) στο Καμπ Νου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Καταλανοί πριν την έναρξη της αναμέτρησης γνώριζαν ότι με νίκη μπορούν να ξεφύγουν στο +15 από την Ρεάλ, μετά την ήττα των Μαδριλένων από την Βιγιαρεάλ, όμως βρήκαν απέναντι τους μια Χιρόνα με τρομερή αμυντική οργάνωση.

Η ομάδα του Τσάβι είχε την υπεροχή των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας, πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλό της, όμως δεν κατάφερε σε καμία από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μπαρτσελόνα έψαξε μέχρι το τελευταίο λεπτό το γκολ που θα της χαρίσει τη νίκη, με τον Λεβαντόφσκι να χάνει τεράστια ευκαιρία στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το τελευταίο σφύριγμα του Ματέου Λαόθ να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Με αυτή την ισοπαλία η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 72 βαθμούς σε 28 αγώνες και βρίσκεται στο +13 από την δεύτερη Ρεάλ που ακολουθεί με 59 πόντους στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X