Χάποελ Ιερουσαλήμ: Χωρίς απουσίες και με κόσμο στο πλευρό της για το ματς με την ΑΕΚ

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Χωρίς απουσίες και με κόσμο στο πλευρό της για το ματς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Χωρίς απουσίες και με κόσμο στο πλευρό της έρχεται στην Αθήνα για το 2ο ματς με την ΑΕΚ η Χάποελ Ιερουσαλήμ

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς προβλήματα, για το Game 2 κόντρα στην ΑΕΚ (12/04, 17:30), με την ομάδα του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς στη χώρα μας αναμένονται 550 φίλοι της ομάδας.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο Game 2 της σειράς των προημιτελικών του BCL, με την ομάδα του Ηλία Καντζούρη να έχει στο μυαλό της το 1-1. Την ίδια ώρα όμως η ομάδα από το Ισραήλ θέλει να «σκουπίσει» τη σειρά και να πάρει το εισιτήριο για το Final 4 της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς δεν είχαν αγωνιστική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο, κάτι που βοήθησε άπαντες να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον αγώνα της Αθήνας. Το ευχάριστο για τον Σέρβο προπονητή είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με στόχο το 2-0 στη σειρά.

Με 550 φιλάθλους στην Αθήνα η Χάποελ

Στην Αθήνα η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν θα είναι μόνη. Διότι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Πιο συγκεκριμένα, 550 θα είναι οι εκδρομείς από το Ισραήλ για την μεγάλη αναμέτρηση στο κλειστό των Λιοσίων. Στις τάξεις των φίλων της Χάποελ επικρατεί ενθουσιασμός ενόψει του μεγάλου αγώνα, καθώς άπαντες αναγνωρίζουν το τεράστιο δέλεαρ που υπάρχει.

Τα μέτρα αναμένονται να είναι δρακόντεια στο κλειστό των Λιοσίων το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, για την αποφυγή επεισοδίων, που θα βάλουν σε μπελάδες την ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες την ομάδα άλλωστε έχουν ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να φιλοξενηθούν οι φίλοι της Χάποελ στο κλειστό των Λιοσίων, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X