Άρης: Τρεις έως πέντε εβδομάδες εκτός ο Μπράμπετς

Άρης: Τρεις έως πέντε εβδομάδες εκτός ο Μπράμπετς
Photo Credits: INTIME

Εκτός για το επόμενο διάστημα θα μείνει ο Μπράμπετς στον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (Μεγάλη Δευτέρα 10/4) το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στην ήττα από την ΑΕΚ έκαναν αποκατάσταση ενώ οι υπόλοιποι προπόνηση ειδικής αντοχής. Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ έκαναν και σήμερα θεραπεία.

Σε ό,τι αφορά τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, που υπέστη κάταγμα στα πλευρά σε σύγκρουση που είχε με τον Χουλιάν Κουέστα, στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις με πέντε εβδομάδες.

Αύριο, Μεγάλη Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Απόστολου Τερζή θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στο «Δασυγένειο».

* Η ΠΑΕ Άρης και ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Ξυλούρης, ευχαριστούν τον Ανδρέα Πισκοπάκη, ορθοπεδικό του Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου, για την ανταπόκριση και τις ενέργειές του, ώστε να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις ο Γιακούμπ Μπράμπετς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X